1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

News

Cât câştigă poliţiştii. Unii, mai mult decât preşedintele României

Cel mai bine plătit angajat al Poliţiei Române a obţinut în luna noiembrie a anului trecut un salariu net de 9.460 de lei, potrivit datelor site-ului instituţiei. Poliţistul  are un salariu cu peste 2.400 de lei mai mare decât cel primit de şeful statului, potrivit ZF.ro

11 ian, 2014 | ECONOMICA.net

Cel mai bine plătit angajat al Poliţiei Române este  un ofiţer cu funcţie de comandă, care a încasat un venit net de 9.460 de lei în luna noiembrie.

Ofiţerul de poliţie  cu cel mai mare salariu are un venit lunar mai mare decât cel al preşedintelui României, care încasează lunar mai puţin de 7.000 de lei net pe lună, conform celor mai recente date citate de ZF.ro.

Ofiţerii cu funcţii fără comandă din cadrul Poliţiei Române câştigă între 1.100 şi până la maximum 4.700 de lei net pe lună.

Pe locul doi în topul celor mai bine plătiţi angajaţi ai Poliţiei se află cei din categoria funcţionarilor  publici, care câştigă până la 4.355 de lei pe lună.

Un funcţionar din cadrul Poliţiei Române câştigă mai bine decât cel mai bine plătit agent de poliţie din cadrul aceleiaşi instituţii, având în vedere că cel mai mare salariu net primit în noiembrie de un agent de poliţie a fost de 3.466 de lei.

Detalii în ZF.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO