1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Cât costă acum cele mai ieftine locuinţe din Bucureşti

Cu mici oscilaţii, preţurile apartamentelor din Bucureşti au continuat să scadă. Cele mai mici preţuri la locuinţe se regăsesc în zone precum Rahova, Berceni sau Şoseaua Pantelimon. 

24 apr, 2014 | ECONOMICA.net

ECONOMICA.NET îţi prezintă care sunt zonele cu cele mai mici preţuri la garsoniere, la apartamentele cu două camere şi la cele cu trei camere. În cartierul Berceni se regăsesc cele mai multe zone cu locuinţe ieftine: Apărătorii Patriei, Giurgiului, Luică, Metalurgiei, Brâncoveanu, Obregia, potrivit datelor statistice de pe Anunțul.ro.

Unde sunt cele mai ieftine garsoniere

Din topul celor mai ieftine zone cu garsoniere de vânzare, doar cele din zona Giurgiului au un preţ similar cu luna martie a anului trecut: aproape 23.000 de euro. Cea mai mare scădere s-a observat în cazul garsonierelor din zona Apărătorii Patriei, de 21%. O scădere importantă, de 20%, s-a înregistrat şi în cazul garsonierelor din zona Bulevardul Timişoara. Garsonierele s-au ieftinit în martie 2014 faţă de martie 2013 şi în celelalte zone: Piaţa Rahova (13%), Metalurgiei (10%), Luică (9%), Griviţa şi Brâncoveanu (8%), Mărgeanului (5%) şi Sălaj (4%).

Unde sunt cele mai ieftine apartamente cu două camere

Cea mai mare scădere a preţurilor la apartamentelor cu două camere s-a înregistrat în cazul celor din zona Sălaj, de 15%. Valoarea medie a unei locuinţe de acest tip a ajuns în luna martie a acestui an la 28.314 euro. Apartamentele din zona Brâncoveanu s-au ieftinit cu 12%, iar în celelalte zone s-au înregistrat scăderi uşoare, de cel mult 6%, cum este cazul zonei Metalurgiei. În unele cazuri, cum sunt zonele Şoseaua Pantelimon şi Luică, preţurile sunt similare.

Unde sunt cele mai ieftine apartamente cu trei camere

Apartamentele cu trei camere din Ferentari s-au ieftinit cu 28% în martie 2014, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar preţul mediu a ajuns la aproape 33.000 de euro, potrivit datelor de pe Anunţul.ro. Scăderi mari s-au înregistrat şi în cazul apartamentelor din Apărătorii Patriei (-16%), Giuleşti (-14%), Şoseaua Pantelimon (-13%) sau din zona Sălaj (-11%). Mai puţin au scăzut preţurile la apartamentele din zona Valea Oltului (-2%) sau cele din zona Giurgiului (-4%).

 

Notă: Pentru comparaţie au fost luate în calcul preţurile medii pe zone pentru lunile martie 2013 şi 2014 din statisticile disponibile pe Anunţul.ro 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO