Cât costă acum un sejur la schi în România

Turiştii pasionaţi de sporturile de iarnă pot alege o vacanţă la schi în România după căderile masive de zăpadă din ultimele zile. ECONOMICA.NET vă spune cât costă un sejur la schi în staţiunile Predeal, Sinaia, Vatra Dornei, Straja şi Pălţiniş. 
Economica.net - lun, 27 ian. 2014, 22:11
Cât costă acum un sejur la schi în România

Predeal

Cinci nopţi de cazare la hotelul Hera de trei stele din Predeal costă 438 de lei/persoană. De aceşti bani beneficiaţi şi de mic dejun, dar şi acces la piscină, saună, parcare şi internet wireless. Detalii aici.

Dacă doriţi să vă cazaţi doar două zile, puteţi alege hotelul Piemont de patru stele. Aici, două nopţi de cazare cu mic dejun şi taxele locale incluse costă 65 de euro/persoană. Detalii aici.

Cazarea la hotelul Cool de trei stele vine şi cu ski pass pentru patru zile. Pentru cinci nopţi de cazare cu demipensiune, trebuie să scoateţi din buzunar 950 de lei/persoană. Detalii aici.

Sinaia

Cinci nopţi cazare la Sinaia, la hotelul Mara de trei stele, costă 625 de lei/persoană. În acest preţ este inclus micul dejun şi aveţi acces la piscină, saună şi jacuzzi. Detalii aici.

Cazarea cinci nopţi cu mic dejun la hotelul Cota 1400 de trei stele costă 467 lei/persoană, dar taxele locale nu sunt incluse. Detalii aici.

Vatra Dornei 

599 lei/persoană costă un sejur de cinci nopţi cu mic dejun la hotelul Dorna de patru stele din Vatra Dornei. Detalii aici.

Un preţ similar îl găsiţi şi la hotelul Bradul: 590 de lei/persoană. Pachetul turistic inlcude cinci nopţi de cazare cu mic dejun şi cină, ski pass (cinci urcări cu telescaunul mare sau 10 cu telescaunul mic) şi acces la SPA. Detalii aici.

Straja

489 de lei/persoană costă cinci nopţi de cazare la pensiunea Vacanţa. În pachet sunt incluse toate mesele şi beneficiaţi de reuceri de până la 30% la transportul pe cablu din staţiune. Detalii aici.

Cinci nopţi de cazare la cabana Edelweiss, cu mic dejun şi prânz costă 480 de lei/persoană. Detalii aici.

Păltiniş

Un sejur de cinci nopţi cu toate mesele incluse la hotelul Hohe Rinne de patru stele costă 299 de euro/persoană. Mai aveţi acces nelimitat la Spa şi clubul pentru copii, transferuri la pârtiile de schi, cinci zile de ski pass pe Arena Platoş şi trei ore pe zi instrucstor de schi şi snowboard. Detalii aici.

La hotelul Vila dintre brazi de trei stele, cazarea cinci nopţi costă 119 euro/persoană. În preţ mai sunt inlcuse şi cinci zile de ski pass şi cu instructor de schi sau snowboard. Detalii aici.

Te-ar mai putea interesa și
Au început alegerile pentru viitorul C.A. al BNR. Noua conducere va fi numită până cel târziu 1 iulie. Isărescu mai primește un mandat, Leonardo Badea va lua supravegherea bancară-SURSE
Au început alegerile pentru viitorul C.A. al BNR. Noua conducere va fi numită până cel târziu 1 iulie. Isărescu mai ...
A început bătălia pentru posturile din Consiliul de Administrație al BNR. Numirea și validarea noului Consiliu trebuie să aibă loc până la începutul vacanței parlamentare, la data de 1......
Banca Transilvania raportează pentru primele trei luni din an un profit net consolidat de peste 1,1 miliarde de lei, în creștere cu 35%
Banca Transilvania raportează pentru primele trei luni din an un profit net consolidat de peste 1,1 miliarde de lei, în ...
Guprul Banca Transilvania a anunțat astăzi că a obținut un profit net consolidat de 1,1324 de miliarde de lei (+35% față ...
Ploile abundente din Africa de Vest au dus cotațiile la cacao în jos, tendință care ar putea continua
Ploile abundente din Africa de Vest au dus cotațiile la cacao în jos, tendință care ar putea continua
Cotaţiile futures la cacao sunt în scădere, în urma ploilor favorabile pentru recoltele din Vestul Africii şi a analizei ...
Bittnet raportează o pierdere netă de 9,7 milioane de lei pentru primele trei luni ale anului
Bittnet raportează o pierdere netă de 9,7 milioane de lei pentru primele trei luni ale anului
Bittnet Group a încheiat primul trimestru al acestui an cu o pierdere netă de 9,7 milioane de lei, comparativ cu o pierdere ...