Cât costă un sejur de Crăciun la Poiana Braşov

Turiștii care aleg să petreacă un sejur de șapte zile în Poiana Brașov, în perioada Crăciunului, trebuie să scoată din buzunar minimum 359 de euro de persoană, conform ofertei unuia dintre operatorii de profil din zonă.
Economica.net - Dum, 13 oct. 2013, 11:21
Cât costă un sejur de Crăciun la Poiana Braşov

Astfel, un pachet de servicii pentru petrecerea Crăciunului, în perioada 20-25 decembrie, la Hotel Alpin de patru stele din Poiana Brașov costă între 359 euro și 419 euro/persoană, în funcție de cameră.

Conform unui comunicat de presă al administrației hotelului, dacă suma se achită integral până la data de 15 octombrie, turiștii beneficiază de o reducere de 10%.

Pachetul de servicii include cazare cu mic dejun, iar în zilele de 20, 21, 22 și 23 decembrie cină-bufet. De asemenea, în seara zilei de 24 decembrie, ora 19,00, va fi organizată o petrecere cu Moș Crăciun, ocazie cu care vor fi acordate cadouri Alpin pentru toți copiii. Evenimentul va fi urmat de cina tradițională din Ajunul Crăciunului și de un program de colinde.

În pachetul de servicii sunt incluse servicii gratuite de piscină — saună — fitness — Gym — WiFi — ConciergeCustomer Service 24 de ore, iar pentru copii, în fiecare seară, se organizează petrecere tematică cu trupa Oaki.

Pe de altă parte, un pachet de servicii la același hotel, pentru petrecerea Revelionului 2014, în perioada 27 decembrie,-,2 ianuarie 2014, costă între 839 de euro/persoană/cameră dublă și 999 euro/persoană/apartament de patru persoane.

În perioada 25-29 noiembrie a.c., Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova /APDTP/ va organiza info-evenimentul ‘Criteriul primei zăpezi’, în cadru căruia șase stațiuni montane din România vor fi prezentate tour-operatorilor.

Cea de a II-a ediție a evenimentului își va extinde aria, prin parteneriat cu asociația similară din Brașov, de la trei zile și trei stațiuni prahovene, la șase stațiuni montane, cele mai importante la nivel național pentru sporturile de iarnă, respectiv Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Râșnov și Poiana Brașov.

Reprezentanții APDTP au lansat invitații unor tour-operatori din țară și străinătate, în special din Franța, Germania, Rusia, Ucraina, Moldova și România.

Evenimentul este susținut de Ministerul Economiei, Autoritatea Națională pentru Turism /ANT/, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din Romania /ANAT/, autorități locale și antreprenori din domeniul turismului din cele șase stațiuni vizate. Info-tripul face parte din caravana ‘Vacanță în țara mea’, organizată de Federația Asociațiilor pentru Promovarea Turismului din România

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...