1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Cât de ieftine sunt şi cum arată magazinele Supeco

Magazinele Supeco, brandul adus de retailerul francez Carrefour în România, vin cu preţuri de discounter şi oferte pentru revânzători ca în magazinele cash&carry. Primul catalog promovează oferte precum un litru de lapte la mai puţin de 3 lei sau 2 litri de suc la mai puţin de 1 leu.

26 sep, 2014 | | ECONOMICA.net

Ieri, retailerul francez Carrefour a deschis la Rm. Vâlcea primul magazin sub brandul Supeco, lansând totodată în România un concept nou de magazin cu caracteristici preluate atât de la discounter cât şi de la cash&carry. Având ca slogan "Economii în fiecare zi", francezii de la Carrefour susţin că vor avea în magazinele Supeco preţuri reduse, dar şi stabile în timp şi au oferte atât pentru cumpărătorii cu amânuntul, cât şi pentru cei care cumpără angro.

De ce este mai ieftin

Compania îşi justifică "preţurile reduse" prin faptul că are o politică agresivă de reducere a costurilor pe tot lanţul. Mai precis, compania îşi eficientizează la sânge cheltuielile cu energia, decoraţiunile, publicitatea, mobilierul, dar şi spaţiul. Tot pentru a avea costuri mici, stocurile de marfă necesare unităţilor Supeco sunt depozitate direct în magazin. în plus, îşi achiziţionează marfa de la furnizorii locali, pentru a avea astfel costuri de transport mai mici.

Printre ofertele Supeco se mai numără garanţia preţurilor corecte, în sensul că acordă despăgubiri în bani celor care găsesc preţuri greşite la raft. De asemenea, retailerul promovează articolele produse locale prin etichete speciale. Preţurile mici se mai explică şi prin faptul că în ofertă se regăsesc branduri proprii, dar şi alimente vândute la vrac.

În ceea ce priveşte oferta dedicată revânzătorilor, compania susţine că există reduceri pentru volume mari şi o gamă de articole adaptată atât persoanelor fizice care cumpără cu amănuntul, dar şi celor care achiziţionează angro.

2 litri de suc la mai puţin de 1 leu

În primul catalog al magazinului, valabil în perioada 25.09-1.10, retailerul promovează atât produse sub branduri proprii, cât şi alimente ale unor producători locali la preţuri speciale. Spre exemplu, o cutie de lapte UHT, marca proprie Milk, cu 3,5% grăsime costă 2,99 de lei litrul, în timp ce varianta mai slabă, de 1,5% grăsime, are un preţ de 2,49 de lei litrul.Un kg de roşii costă 2,99 de lei, unul de cartofi 0,90 de lei, zahărul tos vrac are un preţ de 2,39 de lei kg, iar un litru de ulei brandul Sorica este 3,59 de lei. Totodată, o pizza congelată de 200 de grame ajunge la 1,99 de lei, iar o sticlă de 2 litri de suc, diverse sortimente, brandul Cory, costă 0,99 de lei. O sticlă de 6 litri de apă marca Miraqua ajunge la 2,35 lei.

Cum arată magazinele Supeco

Magazinele Supeco sunt concepute pentru o suprafaţă de vânzare cuprinsă între 1500 şi 2000 mp. Cel din Rm Vâlcea, situat pe strada Calea lui Traian 263, în locul unui fost magazin Interex, are opt raioane. La intrare se află pâinea, urmând pe partea dreaptă zona de măcelărie, brânzeturile, mezelurile şi legumele şi fructele. Pe partea stângă, începând de la intrare, se află raionul de puericultură, urmat de cel dedicat igienei,curăţeniei casei şi lichidelor. Băcănia este aşezată în centrul magazinului.

Citeşte şi Zi importantă pentru piaţa de retail. Carrefour lansează astăzi conceptul Supeco

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO