Cătălin Mihăilescu iese din acţionariatul Kelion, compania care deţine MarketOnline.ro

Kelion Online Concept, compania ce deţine MarketOnline.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de pe piaţa românească, are un nou acţionar după ce Cătălin Mihăilescu a decis să iasă din acest business.
Economica.net - mar, 05 aug. 2014, 10:19
Cătălin Mihăilescu iese din acţionariatul Kelion, compania care deţine MarketOnline.ro

Andrei Crăcea, CEO-ul MarketOnline.ro, Azerty.ro şi MediaDot.ro, devine acţionar şi general manager la Kelion Online Concept.

“Dublarea cifrei de afaceri în acești  ani, într-un context economic dificil și în cadrul unei piețe în care activează jucători foarte puternici, a fost o adevărată provocare. Anul acesta vânzările companiei  vor depăși  11 mil euro, iar serviciile oferite clienților sunt cu adevărat de 7 stele. Totuși, crearea unui business orientat spre client și respectarea  tuturor principiilor magazinului nu au fost deloc facile, necesitând eforturi financiare și umane deosebite. În acest moment am descoperit câteva oportunități de business de nișă, care îmi oferă noi challenge-uri în care aș putea mixa experiența dobândită în online cu pasiunile personale pe care a trebuit să le las deoparte în ultimii ani” a declarat Cătălin Mihăilescu.

Cu o experiență de peste 14 ani pe piața de ITC&C, Andrei Crăcea a fost acționar si director al Tora Computers, firmă specializată în distribuția de produse IT&C către marile lanțuri de retail. Din 2012 s-a alăturat echipei Kelion Online Concept, fiind implicat activ în managementul marketonline.ro, mediadot.ro și azerty.ro, alături de Cătălin Mihailescu, administratorul  și acționarul majoritar al companiei în perioada 2009 –  2014.

”Cred că în viitorii ani zona de comerț online va fi vitală pentru orice tip de industrie. În  acest moment sunt puține companii care înțeleg cum funcționează sistemele online și comportamentele clienților, iar experiența acumulată de echipa Kelion în acest sens, precum și faptul că aceasta se află  deja în prima linie a comerțului online din România, m-au făcut să-mi îndrept atenția către acest business. În următorul an, alături de întreaga echipă, urmărim creșterea accelerată a cifrei de afaceri și eficientizarea proceselor “ a declarat Andrei Crăcea, Manager General al Kelion Online Concept.

În primul semestru al acestui an, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 35% iar numărul clienților a crescut cu 25%.

După o experiență de 20 de ani în domeniul IT&C, Cătălin Mihăilescu va mai rămâne implicat în companie la nivel strategic pentru o perioadă de un an, urmând ca pe viitor să se dedice unor noi proiecte care nu exclud zona online, dar care sunt legate în mod special de natură, timp liber și adrenalină.

“MarketOnline, MediaDOT si Azerty au ajuns să fie unele dintre cele mai de încredere magazine online spre care te poți îndrepta atunci când vrei să fii sigur că investiția în produse electronice și electrocasnice îți va returna cea mai bună calitate la cel mai bun preț”  a declarat Andrei Crăcea.

Te-ar mai putea interesa și
Romgaz a devenit membru asociat al ARIR
Romgaz a devenit membru asociat al ARIR
ARIR (Asociația Română pentru Relația cu Investitorii), promotorul conceptului de Investor Relations (IR), a anunțat astăzi are un nou membru asociat, fiind vorba de ROMGAZ (simbol BVB: SNG),......
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței, care se alătură președintelui autorității, Bogdan ...
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
O nouă autostradă: CNAIR a transmis către ANAP documentația pentru contractul de construire a Alternativei Techirghiol
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis astăzi către Agenţia Naţională pentru Achiziţii ...
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie
Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut mai devreme în acest an. Suntem încă în aprilie, în timp ce o faimoasă ...