1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

Imobiliare

Cazinoul şi hotelul Flora din Slănic Moldova vor fi scoase la licitaţie în procedură de executare silită

Cazinoul si hotelul Flora din Slanic Moldova vor fi scoase la licitatie în luna septembrie, într-un proces de executare silita a companiei Perla Moldovei, pentru datorii catre Fisc si societatea Flora.

05 sep, 2013 | Agerpres

Potrivit anuntului executorului judecatoresc, hotelul Flora va fi scos la licitatie pe 17 septembrie, la un pret de 1,687 milioane lei plus TVA, în contul unei datorii de 527.685 lei catre societatea Flora, la care se adauga cheltuieli de judecata de 14.350 lei si cheltuieli de executare de 13.556 lei.

Flora SRL a preluat în locatie de gestiune, în 1992, vila Flora, pe care a modernizat-o pentru a îndeplini cerintele unui hotel de doua stele. Hotelul a fost închis în decembrie 2012.

Hotelul Flora dispune de 31 de camere cu doua locuri si trei apartamente, baza proprie de tratament balnear, restaurant, bar terasa si un teren de 1.055 de metri patrati.

Pe 30 septembrie, va fi scos la licitatie si complexul-cazino din Slanic Moldova, la un pret de 1,881 miliarde lei plus TVA.

Complexul-cazinou cuprinde un teren de 5.228 de metri patrati si cladire în suprafata construita parter de 1.847 metri patrati, care include mai multe corpuri - cazinou, bar, cofetarie, discoteca si videoteca, precum si doua terase acoperite, de 230 de metri patrati si, respectiv, 400 de metri patrati.

Începând de la finalul anilor '90, presa româneasca a relatat despre mai multe scandaluri în care au fost implicate unitatile turistice din Slanic Moldova si societatea Perla Moldovei, legate de modul de privatizare a acestor active.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO