1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

Imobiliare

CBRE GWS a acţionat ca antreprenor general pentru centrul de suport pentru şoferi şi curieri deschis de Uber

Divizia CBRE Global Workplace Solutions (GWS), parte a CBRE, liderul global al pieței de consultanță imobiliară, a acționat ca antreprenor general pentru cel mai important centru de suport pentru șoferi parteneri și curieri din Europa Centrală și de Est  inaugurat de compania de ride - sharing Uber în clădirea officce Conect Business Park din nordul Capitalei.


07 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Noul centru de asistență pentru partenerii Uber din București este amplasat în parcul de birouri Conect Business Park, din zona Pipera și ocupă o suprafață de aproximativ 320 de metri pătrați, devenind un spațiu flagship, cu o capacitate maximă de a deservi până la 2.500 de șoferi și curieri săptămânal.

În calitate de antreprenor general, CBRE GWS a furnizat servicii complete Design & Build, asigurând un proiect la cheie în termen de doar o lună, de la planificarea spațiului și până la amenajarea sa în cele mai mici detalii. 

Centrul de suport pentru parteneri a fost dezvoltat conform  standardelor internaționale Uber în materie de branding și design. Acesta include o zonă amplă de recepție de tip open-space, unde partenerii Uber și Uber Eats se pot informa sau pot primi sprijin pentru rezolvarea diverselor probleme legate de aplicație. În acest perimetru sunt dispuse birourile pentru consultanță ale experților Uber, precum și o zonă de așteptare a șoferilor și curierilor. Adiacent există alte funcțiuni complementare, cum ar fi: sală de training, unde vor fi organizate diferite evenimente sau cursuri, precum și o zonă în care angajații Uber pot lua masa sau se pot relaxa.

„Am găsit în CBRE un partener de încredere, care ne-a ajutat să finalizăm într-un timp foarte scurt un proiect important pentru noi: cel mai mare centru de asistență pentru șoferi și curieri din Europa Centrală și de Est. A fost un proiect complex, întrucât la Uber avem standarde globale stricte în ceea ce privește designul și brandingul acestor spații. Echipa CBRE a lucrat contra-cronometru pentru a le implementa în cele mai fine detalii”, a spus Andreea Ticărău, head of Customer Support pentru Europa Centrală și de Est, Uber.

Serviciul Design & Build implică acoperirea tuturor proceselor și a activităților de planificare și execuție din cadrul unui proiect de construcții, de la tema de proiect și până la punerea în funcțiune, rezultând la final un proiect Turn-Key (la cheie). În cazul Uber, au fost integrate inclusiv conceptul și furnizarea de mobilier, precum și unele elemente de grafică și print și chiar amenajări florale de birou.

CBRE a implementat serviciul Design & Build pentru prima dată în România în anul 2018, în  propriul birou, în care a integrat cele mai noi tendințe de Design & Build, îmbinând tehnologia cu principiile de wellness și flexibilitate, precum aplicația care măsoară gradul de utilizare a diferitelor tipuri de spații de lucru sau instrumentul de simulare a spațiilor care permite tururi virtuale de tip 2D și 3D.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO