CBRE l-a numit pe Tudor Ionescu Head of Advisory & Transaction Services pentru sectorul de birouri

Consultantul imobiliar CBRE l-a promovat pe Tudor Ionescu ca Head of Advisory & Transaction Services  pentru sectorul de birouri al CBRE România. Numirea lui Tudor Ionescu, de profesie arhitect, specialist în Workplace Consultancy, reprezintă o schimbare de strategie a CBRE, care devine prima companie din real estate cu focus pe experiența utilizatorilor din spațiile de birouri.
Răzvan Zamfir - vin, 27 sept. 2019, 06:23
CBRE l-a numit pe Tudor Ionescu Head of Advisory & Transaction Services pentru sectorul de birouri

Începând cu luna noiembrie, Tudor Ionescu va prelua funcția de Head of Advisory & Transaction Services, Office Sector în cadrul CBRE România. Tudor are o experiență de peste 17 ani în proiectare, în sectorul de birouri și industria hotelieră.Decizia promovării lui Tudor marchează evoluția departamentului de birouri al CBRE România către oferirea de servicii integrate de real estate, bazate pe cunoștințe comerciale, tehnice și de arhitectură, la care se adaugă expertiza extinsă pe serviciile de închiriere, atât pentru clienții locați, cât și pentru cei globali.

 „Este o schimbare totală de paradigmă, în care am crezut și am simțit nevoia să acționăm. Când ești lider de piață, ai datoria de a dovedi prin fapte teoria în care crezi.Piața de birouri nu mai este doar despre metri pătrați închiriați, ci este despre oameni și experiența pe care o au la birou. De aceea, mergem departe cu excelența serviciilor oferite prin promovarea lui Tudor, care în ultimii doi ani la CBRE s-a specializat pe Workplace Consultancy în proiecte din România, Austria și Olanda”, a declarat Răzvan Iorgu,  Managing Director, CBRE România.

Ca Head of Department Advisory & Transaction Services pentru sectorul de birouri al CBRE România, Tudor Ionescu va colabora îndeaproape cu Alina Calciu și Vlad Damian, care vor conduce diviziile de Occupier Services, respectiv Investor Leasing.

Tudor Ionescu s-a alăturat echipei CBRE România în anul 2017, punând bazele diviziei de Workplace Consultancy, responsabilă cu identificarea conceptelor și soluțiilor de lucru potrivite pentru companiile care își propun să își eficientizeze activitatea la birou.

„Spațiul de birouri este într-o continuă evoluție, simultan cu evoluția companiilor ca structură, a tehnologiei și a noastră ca profil individual. Competențele de care clienții au nevoie într-un proces de relocare sau de planificare migrează acum către înțelegerea spațiului ca experiență personalizată, în acord cu filozofia și dinamica fiecărei echipe în mod particular. Mă bucur să pot coordona această strategie, pe care CBRE România o implementează în premieră pe piața locală de real estate”, a adăugat Tudor Ionescu, Head of Advisory & Transaction Services, Office, CBRE România.

Mihai Păduroiu, care a ocupat în ultimii patru ani funcția de Head of Advisory & Transaction Services, Office Sector, în cadrul CBRE România, a decis să se dedice activității de dezvoltare imobiliară.

Conform datelor CBRE Research, în perioada 2020-2021, pe piața din București este așteptată livrarea unei suprafețe totale de peste 630.000 mp de birouri, concentrată în zonele de nord, vest și centrul Capitalei, în care ar urma să lucreze până la 50-65.000 de angajați.

Te-ar mai putea interesa și
Ucraina acuză Rusia că pregătește pentru vineri o provocare la centrala nucleară de la Zaporojie. Angajații Rosatom ar fi părăsit unitatea
Ucraina acuză Rusia că pregătește pentru vineri o provocare la centrala nucleară de la Zaporojie. Angajații Rosatom ...
Rusia ar putea pregăti o provocare pentru vineri la centrala nucleară din Zaporojie, situată în oraşul Energodar, în sudul Ucrainei, după ce în decursul zilei de joi Ministerul rus al......
Fostul CFO al Trump Organization, Allen Weisselberg, a pledat vinovat cu privire la acuzațiile de evaziune fiscală
Fostul CFO al Trump Organization, Allen Weisselberg, a pledat vinovat cu privire la acuzațiile de evaziune fiscală
Fostul director financiar companiei Trump Organization, Allen Weisselberg, a pledat joi vinovat în procesul în care el ...
Erdogan avertizează asupra pericolului producerii unui nou Cernobîl la centrala nucleară de la Zaporojie
Erdogan avertizează asupra pericolului producerii unui nou Cernobîl la centrala nucleară de la Zaporojie
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat joi susţinerea Turciei pentru Ucraina şi s-a alarmat în privinţa pericolului ...
Ciucă: Am stabilit să majorăm salariile tuturor bugetarilor cu acel sfert din diferența prevăzută de Legea 153
Ciucă: Am stabilit să majorăm salariile tuturor bugetarilor cu acel sfert din diferența prevăzută de Legea 153
Coaliţia de guvernare a decis aplicarea unei măriri salariale pentru bugetari cu un sfert din diferenţa prevăzută de ...