1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

News

Ce avere deţine premierul Orban: Volkswagen Passat din 2007 şi venituri nete de 3.000 de lei pe lună în 2018

Premierul Ludovic Orban şi-a publicat declaraţia de avere. Potrivit documentului, liderul liberal locuieşte într-o casă de vacanţă în co-proprietate cu soţia, iar anul trecut a avut venituri nete de puţin peste 3.000 de lei lunar, potrivit romaniatv.net.

04 dec, 2019 | RomaniaTV.net

Prim-ministru Ludovic Orban și-a publicat declarația de avere, pe site-ul Guvernului, la o lună de la preluarea mandatului. În ceea ce privește veniturile, Ludovic Orban a încasat în anul fiscal 2018 bani pentru consultanță tehnică de la două firme: 28.356 de lei de la Revicond Canaltech SRL și 9.000 de lei de la SCP Doru Trăilă și Asociații. Această casă de avocatură aparține soțului Cristinei Trăilă, deputat PNL din 2017. Ea l-a înlocuit pe Eugen Nicolăescu.

Potrivit sursei citate, Mihaela Orban nu a avut venituri în anul fiscal încheiat.

Premierul Ludovic Orban locuiește în județul Ilfov, acolo unde deține împreuna cu soția, Mihaela, o casă de vacanță cu suprafața de 200 de metri pătrați, potrivit romaniatv.net.

Ludovic Orban deține 50% din această locuință dobândită în anul 2014 printr-un contract de vânzare-cumpărare. De asemenea, premierul a completat că deține și un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în anul 2007 și a declarat că nu deține metale prețioase, obiecte de artă sau bijuterii.

La capitolul bani în conturi bancare, Orban a completat că soția sa deține peste 11.800 de euro, la două bănci: Raiffeisen și BCR. Familia Orban nu are, potrivit documentului, împrumuturi luate de la bănci.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO