Ce noi retaileri au deschis magazine în Shopping City Suceava

Centrul comercial aniversează în această primăvară şase ani de activitate, cu un grad de ocupare de aproape 100%.
Andrada Ghira - mie, 07 mai 2014, 10:46
Ce noi retaileri au deschis magazine în Shopping City Suceava

În ultimele luni, peste 3.500 mp au fost închiriaţi în Shopping City Suceava, 39% din spaţiu fiind închiriat de comercianţi locali, 46% de brandurile naţionale şi 15% de retailerii internaţionali.

„Încurajarea afacerilor locale se înscrie în politica noastră, iar în Shopping City Suceava atingem gradul de ocupare de aproape 100% inclusiv datorită faptului că, în ultimele luni, alături de mari nume internaţionale şi naţionale, o serie de firme locale au deschis noi magazine în completarea mixului de retaileri din centrul nostru comercial”, a arătat Graham Kilbane, COO ARGO, proprietarul mallului. 

Creşterea numărului brandurilor locale de retail a fost intensă în ultimele luni, când opt astfel de firme au semnat contracte de închiriere cu Shopping City Suceava, majoritatea unităţilor respective fiind deja inaugurate.

Între noile destinaţii din centrul comercial se află Next Level (retailer ieşean de articole de îmbrăcăminte cunoscut sucevenilor), Neo Fashion (magazin de îmbrăcăminte de damă şi pentru bărbaţi, specializat în cămăşi şi costume), Ghio’s (un alt magazin de îmbrăcăminte de damă şi bărbaţi), Madeleine (bijuterii şi accesorii), o croitorie, un magazin de optică medicală, un restaurant (care se va deschide în curând) şi un magazin de electrocasnice Electro Top. Compania Bucovina Electro Top este un retailer de electrocasnice cu capital 100% românesc, care are o vechime în piaţă de peste 8 ani şi care a dezvoltat o reţea regională de magazine de profil. 

Printre retailerii naţionali care au deschis recent magazine în Suceava Shopping City se numără: Scuza (produse alimentare tradiţionale), Eponge Fashion Paris (vestimentație feminină și masculină) , La Scarpa (încălţăminte şi accesorii), Noriel (liderul pieței de retail de jucării) etc.

Brandurile internaţionale şi-au sporit, la rândul lor, prezenţa în Shopping City Suceava, între acestea aflându-se Decathlon (cel mai mare retailer european de articole sportive) şi, în curând, Coccodrillo– unul dintre cele mai cunoscute branduri de îmbrăcăminte pentru copii din Centrul şi Estul Europei.

Suceava Shopping City este deţinut de fondul Argo Real Opportunities Fund (ARGO). În portofoliul companiei se mai află şi mallurile Sibiu Shopping City, ERA Park Oradea şi ERA Park Iaşi. 

Mallul este deţinut de Argo Real Estate Opportunities Fund, în portofoliul căruia se mai regăsesc şi Shopping City Sibiu, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi. Cele patru proiecte de retail au în total o suprafaţă totală închiriabilă de 271.000 mp.

Te-ar mai putea interesa și
Scotty The AI își face intrarea pe MEXC cu o creștere de preț de 33% (P)
Scotty The AI își face intrarea pe MEXC cu o creștere de preț de 33% (P)
La momentul redactării acestui articol, moneda meme nou apărută în spațiul crypto, Scotty the AI, a avut un debut surprinzător în cadrul programului de prelansare Kickstarter al schimbului......
Explozie la rafinăria Petromidia. Ce spun oficialii Rompetrol (KMG Internaţional)
Explozie la rafinăria Petromidia. Ce spun oficialii Rompetrol (KMG Internaţional)
O explozie a avut loc în această dimineață la Rafinăria Petromidia, cu degajări foarte mari de fum. Explozia nu a fost ...
CFR Marfă scoate la spre vânzare Hotelul Express din Predeal, la preţul de 15 milioane de lei
CFR Marfă scoate la spre vânzare Hotelul Express din Predeal, la preţul de 15 milioane de lei
CFR Marfă scoate la vânzare Hotelul Express, situat în centrul staţiunii Predeal, în cadrul procesului amplu de valorificare ...
Invazia Rusiei în Ucraina anunţă o nouă eră în Europa, consideră premierul polonez Donald Tusk
Invazia Rusiei în Ucraina anunţă o nouă eră în Europa, consideră premierul polonez Donald Tusk
Invazia rusă în Ucraina, începută cu peste doi ani în urmă, anunţă o nouă eră în Europa, o perioadă caracterizată ...