Ce să faci când te plictiseşti acasă în această perioadă

În această perioadă din cauza restricțiilor impuse de autorități suntem nevoiți să stăm mai mult în casă. Într-o astfel de situație trebuie să încerci să faci tot felul de lucruri pentru a nu te plictisi, pentru ca rutina să nu pună stăpânire pe tine. Astfel, poți apela la lucruri noi sau pe care nu le-ai încercat de multă vreme.
Economica.net - lun, 16 nov. 2020, 15:07
Ce să faci când te plictiseşti acasă în această perioadă

1. Activitatea fizică nu strică niciodată – Ai putea să îți faci un program person-alizat pentru exerciții în funcție de părțile corpului cu care vrei să lucrezi. Dacă vrei ca totul să fie făcut ca la carte, îți poți instala o aplicație pe mobil care să te ajute. Aplicațiile îți oferă sugestii de exerciții în funcție de grupele de mușchi pe care vrei să le lucrezi, dar te ajută și mai mult, pentru că îți înregistrează progresul, te motivează oferindu-ți tot felul de trofee pentru reușite și chiar îți amintesc când trebuie să te apuci de treabă.

2. Joacă-te – Ai o mulțime de opțiuni ca să te joci. În această toamnă au apărut jocuri noi precum Fifa 21 sau Pro Evolution Soccer 2021, iar dacă ești fanul jo-curilor de acțiune poți încerca CS:GO sau Call of Duty: Black Ops Cold War. De asemenea, pentru un plus de distracție, poți încerca inclusiv jocurile de casino. De exemplu pe cazino365.ro poti incerca peste 1000 de pacanele gratis.

3. Gătește ceva ce nu ai mai făcut până acum – Indiferent că ești expert în bucătărie sau novice tot trebuie să găsești un fel de mâncare pe care nu l-ai încer-cat până acum. Sunt o mulțime de site-uri, canale pe YouTube, pagini de Facebook sau alte rețele sociale unde poți căuta rețete interesante. Unele îți arată pas cu pas ce trebuie să faci, așa că sunt șanse mici să nu iasă cum trebuie.

4. Poți încerca redecorarea casei – Și dacă vrei să faci mișcare, dar nu prin exerciții, ce ai spune de reamenajarea casei. Nu te gândi la zugrăvit sau la schimbar-ea totală a mobilei, deși poți face și asta, ci doar la modificarea locului mobilei din living sau dormitor. Îți va da senzația de nou și te va ține și ocupat fizic, dar și psihic.

5. O raită prin cutia de amintiri – Multe persoane au în casă o cutie cu amintiri sau un loc în care pastrează lucrurile speciale. Ce ai spune dacă ai sta câteva ore și te-ai uita în aceasta. Cu siguranță o să îți amintești de momente speciale din viața ta, de persoane aparte sau alte detalii pe care e posibil să le fi uitat. Și dacă totuși nu ai o astfel de cutie cu amintiri, poți face acest lucru cu folderul de poze de pe laptop. Ia-le la rând și savurează-ți amintirile.

6. Sună oamenii cu care nu ai mai vorbit de multă vreme – Într-o epocă a vitezei, de multe ori nu mai apucăm să discutăm cu prietenii vechi, cu amicii sau cu rudele. Și cu siguranță ai multe persoane care ar vrea să afle noutăți despre viața ta sau care pur și simplu vor să îți audă puțin vocea. Ai putea să profiți de timpul în plus de care dispui acum si să dai un semn de viață acestor persoane.

7. Acum e momentul serialului pe care l-ai tot amânat – Nu multe persoane au timpul necesar pentru a urmări cele mai bune seriale, iar acum este o perioadă potrivită pentru a ne uita la ceea ce nu am avut ocazia. Așa că, așază-te pe canapea, ia-ți o pătură pufoasă și dă-i play. Și dacă nu ești genul care să guste un film sau un serial, atunci te poți uita la câteva piese de teatru pe Internet.

Te-ar mai putea interesa și
A început demolarea magazinelor din staţia de metrou Basarab
A început demolarea magazinelor din staţia de metrou Basarab
Spaţiile comerciale din staţia de metrou Basarab sunt dezafectate marţi dimineaţă. Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand spune că cei ce îşi efectuau activitatea economică în aceste spaţii......
Pentru vaccinul AstraZeneca nu mai e nevoie de programare
Pentru vaccinul AstraZeneca nu mai e nevoie de programare
Disponibilitatea dozelor de vaccin AstraZeneca permite Comitetul Național de Vaccinare să asigure vaccinarea fără ca ...
Raport: 6 din 10 companii active în România cred că se vor redresa, în 2021, la nivelul dinaintea pandemiei
Raport: 6 din 10 companii active în România cred că se vor redresa, în 2021, la nivelul dinaintea pandemiei
Aproape jumătate dintre companiile din România (46%) susţin că nu sunt afectate de criză şi funcţionează normal, ...
Rata anuală a inflaţiei a coborât la 3,1% în luna martie
Rata anuală a inflaţiei a coborât la 3,1% în luna martie
Rata anuală a inflaţiei a coborât la 3,1% în luna martie a acestui an, de la 3,2% în luna februarie, în condiţiile ...