Ce se întâmplă după ce blochezi pe cineva pe Facebook FOTO

Facebook oferă în momentul de faţă cea mai apreciată modalitate de a păstra legătura cu oamenii pe care îi cunoaştem.
Economica.net - J, 02 mai 2013, 08:34
Ce se întâmplă după ce blochezi pe cineva pe Facebook FOTO

Dacă se întâmplă să ne dăm seama ca am acceptat în lista de prieteni persoane care nu sunt pe placul nostru, există mai multe modalităţi de a le bloca accesul la contul personal.

Mai concret, există trei feluri în care putem face acest lucru, scrie Mashable. Ce se intampla dupa ce ati dus la capat aceasta actiune, puteti citi mai jos. 

Prima metodă 

Aceasta este de altfel şi cea mai rapidă metodă şi presupune să apăsaţi pe iconiţa în formă de lacăt din partea de sus a paginii (acesta se află în partea dreaptă, dacă aveţi design-ul vechi şi în partea stângă, dacă aveţi design-ul nou al reţelei). Selectaţi „How do i stop someone from bothering me?„, iar apoi tastaţi în căsuţa specială numele sau email-ul persoanei în cauză.

Cea de-a doua metoda

Intraţi în Privacy Settings, faceţi click pe butonul de Blocking, iar în căsuţa Block User trebuie să adăugaţi numele sau email-ul celui pe care doriti să îl blocaţi.

Cea de-a treia metodă

Accesaţi profilul persoanei pe care nu o mai vreţi în listă şi faceţi click pe steluţa pentru setări (Vezi foto). Pentru a-l bloca selectaţi opţiunea Report/Block.

 

Dupa aceasta actiune, vă va aparea pe ecran un meniu cu mai multe optiuni. Selectati-o pe cea care va avantajeaza.

Ce se întâmplă după ce ai blocat o persoană pe Facebook

Puţini sunt cei care ştiu că odată ce aţi blocat o persoană, aceasta nu vă va mai putea găsi în căutările de pe Facebook. De asemenea, nici ei nu vor mai apărea în rezultatele căutărilor voastre.

Trebuie să ştiţi totuşi că profilul de Facebook va putea fi găsit în continuare pe Google prin intermediul unei căutări de tipul „nume prenume + Facebook„, însă dacă vor selecta pagina li se va afişa mesajul „page not available”.

Mai mult, fiţi conştienţi de faptul că dacă vor efectua aceeaşi căutare fără a fi conectaţi pe Facebook, vor putea vedea profilul vostru personal, dar şi informaţiile pe care le-aţi lăsat disponibile pentru orice vizitator.

Pentru a vă ţine profilul ascuns de motoarele de căutare, accesaţi „Who can look me up?” din Privacy Settings şi schimbaţi setarea.

Dacă aveţi prieteni comuni, atunci persoana în cauză nu va putea vedea comentariile pe care le publicaţi la postările acestora.

Top 10 escrocherii pe Facebook

Te-ar mai putea interesa și
Pariul de 6 mld. USD al Toyota: mii de roboți umanoizi învață meserie de la angajați umani
Pariul de 6 mld. USD al Toyota: mii de roboți umanoizi învață meserie de la angajați umani
Japonezii de la Toyota au anunțat că vor automatiza puternic uzinele proprii din întreaga lume folosind mai bine de 6 miliarde de dolari pentru 400.000 de roboți dotați cu inteligență......
Ce se întâmplă cu leul şi petrolul în această dimineaţă, după ce ieri euro a atins cea mai mare valoare din ultimele patru luni şi jumătate – ştiri financiare şi curs valutar interbancar 22 septembrie 2026
Ce se întâmplă cu leul şi petrolul în această dimineaţă, după ce ieri euro a atins cea mai mare valoare din ultimele ...
Curs valutar interbancar. Euro începe ziua în jurul valorii de 5,2640 lei/euro, aproape de cursul anunţat ieri de BNR, ...
Cehia reduce accizele, plafonează prețurile la carburanți și pune o taxă suplimentară pe rafinare
Cehia reduce accizele, plafonează prețurile la carburanți și pune o taxă suplimentară pe rafinare
Guvernul ceh va reintroduce plafonarea prețurilor la benzină și motorină începând cu 1 octombrie și va taxa rafinăriile ...
Ce spune Nicușor Dan despre reţinerea lui Călin Georgescu
Ce spune Nicușor Dan despre reţinerea lui Călin Georgescu
Preşedintele Nicuşor Dan a declarat luni seară, la New York, pe tema reţinerii fostului candidat la preşedinţie Călin ...