Ce spun turiştii: Care este cel mai bun hotel din staţiunile de pe litoralul românesc

Partea bună a site-urilor de unde se poate face rezervare la hoteluri este că turistul poate oferi un rating şi comentarii după ce sejurul s-a încheiat. Asta ajută şi viitorii clienţi în alegerea unui hotel. ECONOMICA.NET îţi prezintă care sunt hotelurile cu cel mai bun scor din staţiunile de pe litoralul românesc, potrivit booking.com.
Economica.net - sâm, 03 aug. 2013, 21:06
Ce spun turiştii: Care este cel mai bun hotel din staţiunile de pe litoralul românesc

Mamaia

Hotelul cu cel mai bun scor, de 8,7 din 10, oferit de 26 de clienţi pe site-ul de rezervări booking.com este Hotel Hawaii de patru stele. Pentru perioada 10-17 august, o cameră pentru două persoane, cu vedere la mare şi mic dejun, costă 1.376 de euro.

Bile albe. Locaţie excelentă, restaurant bun, camere confortabile cu vedere spre mare, curăţenie, personal amabil.

Bile negre. Muzica la terasa restaurantului până la două noaptea, orarul de check-in şi check-out, semnal slab la internet în unele camere, camere cu duş, micul-dejun, nu are piscină, miros neplăcut de la aerul condiţionat, lipsa umbrelelor mari pe plajă, preţul prea mare, parte a personalului nepregătit.

Costineşti

Unitatea de cazare cu cel mai bun scor, de 8,9, oferit de şase clienţi este Casa Havana, unde o cameră pentru două persoane, pentru aceeaşi perioadă, costă 335 de euro.

Bile albe. Locaţia aproape de plajă, grădina, interiorul camerelor, ospitalitatea proprietarului.

Bile Negre. Nu are.

Eforie Nord

Deşi doar şase clienţi au lăsat comentarii, hotelul Vis de trei stele din această staţiune are cel mai mare scor, de 9. O cameră dublă, cu vedere la mare, costă pentru perioada 10-17 august 420 de euro.

Bile albe. Hotelul este nou, curat şi aproape de plajă, camerele sunt mari, cu balcon şi vedere spre mare, personal amabil,

Bile negre. Muzica se aude până la ora 3 dimineaţa, izolaţia fonică a camerelor.

Venus

Cu 131 de comentarii de la clienţii, hotelul Dana de patru stele are un scor de 7,6. O cameră pentru două persoane pentru aceeaşi perioadă, cu mic dejun, costă 546 de euro.

Bile albe. Camere curate, grădină frumoasă, are piscină, mâncarea este bună, zona este liniştită, bun pentru familii,

Bile negre. Fără viaţă de noapte, mic-dejun nediversificat, băi mici cu duş, personal necalificat, camere şi televizoare mici, aşternuturi uzate, miros de igrasie.

Olimp
Cu un scor de 7,4 şi 19 comentarii, hotelul Holiday Olimp de patru stele se află pe primul loc din această staţiune. O cameră dublă, cu mic dejun inclus costă 490 de euro.

Bile albe. Personal amabil, locaţie bună, are parcare proprie monitorizată, camere spaţioase şi curate, mâncare variată.

Bile negre. Zgomot de la petrecerile organizate în curtea interioară a hotelului, lipsa liftului, băile sunt dotate doar cu cabină de duş, probleme la sistemul de ventilaţie.

Saturn

Hotelul Saturn de cinci stele din staţiunea cu acelaşi nume are cel mai bun scor pe booking.com – 7,6 din 10. Aici, un sejur în perioada 10-17 august costă 690 de euro. De aceşti bani se pot caza două persoane şi beneficiază de mic dejun.

Bile albe. Mâncarea, piscina şi camerele sunt bune, excelent pentru familiile cu copii.

Bile negre. Serviciile all-inclusive lasă de dorit, camere prea mic, cu mici excepţii, personalul a fost nepoliticos.

Neptun

Cel mai bun scor este al hotelului Boutique Shine, de 7,7. Aici, pentru perioada luată în calcul şi în cazul celorlalte staţiuni, cameră dublă cu mic dejun costă 679 de euro.

Bile albe. Camere mari, băile bine echipate, aproape de plajă.

Bile negre. Micul dejun nu este variat, personal slab pregătit şi neprietenos, nu există lift, nu are piscină.

Notă: Au fost luate în calcul hotelurile cu cel mai bun scor şi toate comentariile publicate de turiştii care au fost cazaţi. Pentru calcularea unui preţului la cazare s-a luat în calcul o cameră pentru două persoane pentru perioada 10-17 august.

Te-ar mai putea interesa și
România va participa la programul comun al statelor UE de achiziționare de obuze pentru Ucraina
România va participa la programul comun al statelor UE de achiziționare de obuze pentru Ucraina
Un număr de 17 din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, plus Norvegia, au convenit luni să cumpere în comun muniţii de artilerie în valoare de două miliarde de euro pe care să le......
Ministerul Finanțelor a împrumutat 400 de milioane de lei de la bănci
Ministerul Finanțelor a împrumutat 400 de milioane de lei de la bănci
Ministerul Finanţelor a împrumutat, luni, 400 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de stat ...
Nuclearelectrica a semnat un memorandum cu Emirates Nuclear Energy Corporation, pentru a colabora la dezvoltarea programului de energie nucleară
Nuclearelectrica a semnat un memorandum cu Emirates Nuclear Energy Corporation, pentru a colabora la dezvoltarea programului ...
Companiile Nuclearelectrica și Emirates Nuclear Energy Corporation (ENEC) anunță semnarea unui emorandum de înțelegere ...
APIA a început să elibereze adeverințe pentru solicitanții de ajutoare de stat în sectorul creșterii animalelor
APIA a început să elibereze adeverințe pentru solicitanții de ajutoare de stat în sectorul creșterii animalelor
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a început eliberarea de adeverinţe pentru solicitanţii ...