1EUR = 4.8433 RON | Bucureşti 30 º

News

Ce ştiri business nu trebuie să ratezi în această dimineaţă - 4.01.2016

Prima Casă: De azi se pot depune dosarele - A fi sau a nu mai fi. 2016, cel mai important an din istoria firmelor de asigurare - 5 lucruri de care e bine sa tii cont in 2016, daca vrei sa te ai bine cu Fiscul - Oficialii BNR: O criză financiară majoră ar putea veni din China. Citeşte pe larg revista presei din 4 ianuarie 2016.

04 ian, 2016 | ECONOMICA.net

Prima Casă: De azi se pot depune dosarele - Digi24. Din 4 ianuarie se pot depune dosare pentru programul Prima Casă. Fondurile disponibile sunt însă aproape la jumătate faţă de anul trecut - doar 1,5 miliarde de lei. Programul guvernamental rămâne în continuare extrem de tentant pentru cei care vor să-şi cumpere o locuinţă, chiar dacă dobânzile la împrumturile ipotecare clasice sunt cam la fel. Diferenţa o face însă avansul perceput de bănci - doar 5% pentru Prima Casă.

A fi sau a nu mai fi. 2016, cel mai important an din istoria firmelor de asigurare - Profit. După un an 2015 care a adus cel mai mare faliment de până acum, piața asigurărilor va trebui să facă față unei noi provocări, poate cea mai importantă din istoria de după 1989. Intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie, a normelor Solvency II va însemna, pentru unele firme, eforturi financiare imense, iar pentru altele chiar sfârșit de drum. În orice caz, regulile pieței se schimbă radical și devin mai dure decât au fost vreodată.

5 lucruri de care e bine sa tii cont in 2016, daca vrei sa te ai bine cu Fiscul - Hotnews.

Oficialii BNR: O criză financiară majoră ar putea veni din China - Capital.

Salariul mediu net trece de 2.000 lei în cinci judeţe. În Capitală urcă mai aproape de 3.000 de lei - ZF.

Petrolul ar putea arunca economia globală într-o nouă recesiune - Profit. Șoferii, companiile petroliere și cele furnizoare de servicii petroliere, guverne și instituții internaționale stau în aceste zile cu ochii pe evoluția prețului petrolului pentru a-și putea face planuri de viitor.

Taxarea muncii, taxarea salariilor mici. România în context european și regional - cursdeguvernare.ro.

Cum a evoluat cursul în 2015: euro a crescut uşor cu 0,9%, iar dolarul şi francul elveţian au urcat cu două cifre - ZF.

Povestea primului en gros deschis în România după Revoluţie: „Căram banii cu sacul!“ - Adevărul.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO