1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

News

Un magazin online oferă cazare gratuită pe viaţă într-un camping la Vama Veche. Ce trebuie să faci

Retailerului online de încălţăminte Zorile Store, care activează pe piaţa românească de şapte ani, deschide la Vama Veche un camping cu o capacitate de 400 de corturi şi vine cu o ofertă inedită: cazare gratuită pe viaţă. Dacă te tatuezi cu logo-ul campingului. 

14 apr, 2014 | ECONOMICA.net

Campingul Sandalandala din Vama Veche are o capacitate de 400 de corturi, o terasă cu o capacitate de peste 100 de locuri şi un cinematograf în aer liber, iar spațiul comun este dotat cu toate facilitățile necesare unui sejur civilizat. Terenul de 4.000 mp pe care a fost amenajat campingul a fost cumpărat anul trecut, iar reprezentanţii companiei nu au făcut publică valoarea investiţiei. 

Lansarea campingului vine cu o ofertă pentru cei care se tatuează permanent cu logo-ul Sandalandala în camping, în perioada 1-4 mai: cazare gratuită pe viaţă. 

Cei care vor să beneficieze de cazare gratuită în perioada 1-4 mai, se pot tatua cu logo-ul campingului, indiferent de mărimea acestuia sau de zona aleasă, se face un contract potrivit căruia tatuaţii vor beneficia de o săptămână sau două/an de cazare gratuită pe viaţă în camping. 

Tatuarea este gratuită şi va fi realizată în incinta campingului. 

Totuşi, cei care nu vor să se tatueze au de plătit anumite taxe, enumerate mai jos.  

Taxe acces camping:
Luni – Joi: 10 lei/zi/persoană;
Vineri – Duminică: 20 lei/zi/persoană.
În perioada 1-4 mai taxa de acces este: 20 lei/zi/persoană.
Ora de check-out este 14:00. Pentru ultima zi petrecută în camping se achită jumătate din taxa de acces.

Taxe cort:
Cort mic (1-2 persoane): 5 lei/zi;
Cort mediu (3-4 persoane): 8 lei/zi;
Cort mare (5-8 persoane): 10 lei/zi.

Pentru a sărbători lansarea campingului, atmosfera va fi întreținută în zilele de 1-3 mai 2014 de DJ Amon. În plus, pe 2 mai, Marius Matache va cânta alaturi de bloggeri, iar pe data de 3 mai va avea loc un concert electrizant, susținut de trupa ROA.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO