Ce trebuie să ştii ca să câştigi 1.000 de euro pe lună cu studii medii

ECONOMICA.NET vă prezintă câteva dintre locurile de muncă ofertate românilor care vor să lucreze în străinătate şi plătite cu circa 1.000 de euro net lunar.
Economica.net - lun, 18 nov. 2013, 22:03
Ce trebuie să ştii ca să câştigi 1.000 de euro pe lună cu studii medii

Salarii nete de la 1.100 de euro pe lună pe vase de croazieră

20 de români sunt căutaţi acum să muncească pe vase de croazieră, pe posturi de coafeză, manichiuristă, maseuză, cosmeticiană, instructor de aerobic şi fitness, recepţioneră şi acupuncturist.
Te califici pentru oricare dintre aceste posturi dacă ai calificare pentru jobul vizat, ai mai lucrat cel puţin un, ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză, ai abilităţi de de relaţii cu publicul.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 1.200 de euro şi circa 1.490 de euro net lunar.
5 decembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Salarii net lunare de la 1.028 de euro pentru personal fast-food în Anglia
O firmă de recrutare caută 10 români dispuşi să muncească pe postul de şofer livrare produse fast-food în Anglia.
Te califici pentru acest post dacă ai permis de conducere fără cazier, eşti orientat către client, vorbeşti limba engleză şi ai mai lucrat într-un domeniu conex.
Angajatorii oferă contracte de muncă pe o perioadă de minimum un an de zile, asigură o masă pe zi, oferă asigurare medicală şi oportunităţi de promovare.
Angajatorii asigură cazarea pentru aproximativ 311 euro pe lună românilor selectaţi pentru joburile ofertate.
Salariile nete lunare oferite de angajator sunt cuprinse între 1.028 de euro şi 1.207 euro.
14 decembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Salarii nete cuprinse între 900 de euro şi 1.500 de euro pe lună în Germania
O agenţie de plasare personal caută 50 de români dispuşi să muncească ca bucătar, ajutor de bucatăr şi ajutor în bucătarie, cameristă, chelner, barman, ospătar, în restaurante, pizzerii şi gelaterii din Germania.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au cunoştinţe avansate de limba germană sau italiană, au aspect plăcut, sunt serioşi şi au mai lucrat în domeniu.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete cuprinse între 900 de euro şi 1.500 de euro pe lună, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Salarii nete lunare de la 700 de euro în retail în Franţa
O firmă din România caută 15 români care vor să muncească pe postul de manager polivalent într-un magazin hard-discount, în Franţa.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cunoştinţe avansate de limba franceză, ai permis de conducere, ai mai lucrat în comerţ, ai cel puţin doi ani experienţă în conducerea personalului, ai abilităţi de coordonare, motivare, control a unei echipe, ai cunoştinţe medii de operare PC.
Angajatorii oferă salarii nete lunare cuprinse între 700 de euro şi 1.250 de euro, program de muncă de şase zile pe săptămână, contract de muncă pe perioadă determinată (conform Codului muncii din România, angajatorul fiind român).
15 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Te-ar mai putea interesa și
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
Burduja: România are cel mai mic preţ din regiune la energie electrică
România are un preţ la energie electrică cel mai mic din regiune, fiind un efect al investiţiilor în "energie verde, în regenerabile", a declarat ministrul Energiei, Sebastian Burduja....
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Unii producători auto germani sunt afectaţi de prăbuşirea podului din Baltimore
Prăbuşirea podului Francis Scott Key din Baltimore are efecte diferite asupra producătorilor de automobile din Germania, ...
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv în sarcina autorităţilor
Aderare parțială Schengen – Despescu, MAI: Pasagerii nu au nicio obligaţie suplimentară, acestea sunt exclusiv ...
Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, ...
Grecia: Băncile se pregătesc să plătească acţionarilor dividende pentru prima dată din 2008
Grecia: Băncile se pregătesc să plătească acţionarilor dividende pentru prima dată din 2008
Banca Centrală Europeană va permite băncilor elene să-şi recompenseze acţionarii pentru prima dată din 2008, după ...