Ce trebuie să ştii ca să câştigi acum între 3.000 şi 6.700 de lei pe lună în România

ECONOMICA.NET vă prezintă o listă a locurilor de muncă pentru care se angajează urgent în România pe salarii cuprinse între 3.000 de lei şi 6.700 de lei pe lună. 
Economica.net - sâm, 22 mart. 2014, 13:48
Ce trebuie să ştii ca să câştigi acum între 3.000 şi 6.700 de lei pe lună în România

Programator PHP: salariu cuprins între 4.000 de lei şi 9.000 de lei pe lună

Asisoft angajează doi programatori PHP în Bucureşti.
Angajatorii caută programatori PHP care au cunoştinţe solide de PHP 5 (OOP), cunoştinţe de HTML, XHTML, XML, AJAX, REST, Javascript, jQuery şi CSS. De asemenea, candidaţii ideali pentru locurile de muncă ofertate acum de companie au cunoştinţe legate de proiectarea şi interogarea bazelor de date relaţionale folosind MySQL 5, au cunoştinţe de algoritmi şi structuri de date, pot lucra eficient atât în echipă, cât şi individual, sunt organizaţi, serioşi, creativi şi atenţii la detalii.
Nu în ultimul rând, candidaţii potriviţi pentru acest post au abilităţi analitice, de comunicare şi sunt orientaţi către rezolvarea problemelor.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii lunare cuprinse între 4.000 de lei şi 9.000 de lei.
14 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. Detalii, aici.

Programator jocuri pentru telefoane mobile: salariu cuprins între 1.000 de euro şi 1.500 euro

Ro Agency recrutează din Bucureşti opt programatori jocuri pentru telefoane mobile.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe solide de limba engleză, cunoştinţe solide de C++ şi cel puţin doi ani experienţă în acest domeniu.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin un an experienţă în dezvoltarea de jocuri sau experienţă în industria jocurilor pentru telefoanele mobile, are cunoştinţe bune de OO Design, Objective-C/XCode, este orientat către rezolvarea problemelor şi proactiv.
Lista completă a exigenţelor impuse de angajator pentru acest post o găsiţi aici.
Până pe 18 aprilie se primesc CV-uri pentru acest post.

PHP/Mysql Developer: salariu de 4.000 de lei pe lună

Retailerul Handmade angajează la Craiova doi oameni pe postul de PHP/Mysql Developer. Te califici pentru acest post dacă ai trei ani experiență într-o poziție similară, ai peste doi ani experienţă în OOP, eşti expert în PHP/HTML/JavaScript / CSS, ai experienţă şi cunoştinţe de MySQL, precum şi experienţă în WHM şi cPanel. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi organizatorice, poate respecta termenele-limită impuse de către şef, este orientat către rezolvarea problemelor şi sociabil.
Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii de circa 4.000 de lei pe lună. Munca peste program este plătită suplimentar.
Pe lângă cele patru săptămâni de concediu pe an, angajaţii firmei beneficiază de alte două de concediu all inclusive în străinătate, pentru două persoane, în locaţii celebre, spun recrutorii.
Angajaţii firmei primesc zilnic o masă caldă din ingrediente integral organice şi au obligaţia să petreacă 30 de minute pe zi în sala de fitness pusă la dispoziţie de angajatori.
Detalii despre exigenţele angajatorilor impuse celor care vor să obţină acest post, dar şi despre pachetul de beneficii ofertat de angajatori găsiţi aici.
11 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post.

Account manager: între 3.000 de lei net şi 4.000 de lei net pe lună

Firma SC IT Business Advisor SRL recrutează din Bucureşti omul potrivit pentru postul de account manager.
Te califici pentru acest post dacă ai experienţă relevantă, de minimum cinci ani, într-un post similar, în vânzarea directă a unor game de produse şi servicii IT&C către clienţi cu precădere din sectorul public, dar şi privat.
Candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi de relaţionare, are excelente abilităţi de comunicare şi negociere, persuasiune. Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin o recomandare de la un loc de muncă pe un post similar, a absolvit cursuri de vânzări în domeniile pe care le implică postul dorit, e serios, responsabil, perseverent.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salariu cuprins între 3.000 de lei şi 5.000 de lei, în perioada de probă, funcţie de targetul de profit lunar atins de angajat. Detalii găsiţi aici.
17 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...