Ce trebuie să ştii ca să câştigi acum între 3.000 şi 6.700 de lei pe lună în România

ECONOMICA.NET vă prezintă o listă a locurilor de muncă pentru care se angajează urgent în România pe salarii cuprinse între 3.000 de lei şi 6.700 de lei pe lună. 
Economica.net - sâm, 22 mart. 2014, 13:48
Ce trebuie să ştii ca să câştigi acum între 3.000 şi 6.700 de lei pe lună în România

Programator PHP: salariu cuprins între 4.000 de lei şi 9.000 de lei pe lună

Asisoft angajează doi programatori PHP în Bucureşti.
Angajatorii caută programatori PHP care au cunoştinţe solide de PHP 5 (OOP), cunoştinţe de HTML, XHTML, XML, AJAX, REST, Javascript, jQuery şi CSS. De asemenea, candidaţii ideali pentru locurile de muncă ofertate acum de companie au cunoştinţe legate de proiectarea şi interogarea bazelor de date relaţionale folosind MySQL 5, au cunoştinţe de algoritmi şi structuri de date, pot lucra eficient atât în echipă, cât şi individual, sunt organizaţi, serioşi, creativi şi atenţii la detalii.
Nu în ultimul rând, candidaţii potriviţi pentru acest post au abilităţi analitice, de comunicare şi sunt orientaţi către rezolvarea problemelor.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii lunare cuprinse între 4.000 de lei şi 9.000 de lei.
14 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. Detalii, aici.

Programator jocuri pentru telefoane mobile: salariu cuprins între 1.000 de euro şi 1.500 euro

Ro Agency recrutează din Bucureşti opt programatori jocuri pentru telefoane mobile.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe solide de limba engleză, cunoştinţe solide de C++ şi cel puţin doi ani experienţă în acest domeniu.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin un an experienţă în dezvoltarea de jocuri sau experienţă în industria jocurilor pentru telefoanele mobile, are cunoştinţe bune de OO Design, Objective-C/XCode, este orientat către rezolvarea problemelor şi proactiv.
Lista completă a exigenţelor impuse de angajator pentru acest post o găsiţi aici.
Până pe 18 aprilie se primesc CV-uri pentru acest post.

PHP/Mysql Developer: salariu de 4.000 de lei pe lună

Retailerul Handmade angajează la Craiova doi oameni pe postul de PHP/Mysql Developer. Te califici pentru acest post dacă ai trei ani experiență într-o poziție similară, ai peste doi ani experienţă în OOP, eşti expert în PHP/HTML/JavaScript / CSS, ai experienţă şi cunoştinţe de MySQL, precum şi experienţă în WHM şi cPanel. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi organizatorice, poate respecta termenele-limită impuse de către şef, este orientat către rezolvarea problemelor şi sociabil.
Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii de circa 4.000 de lei pe lună. Munca peste program este plătită suplimentar.
Pe lângă cele patru săptămâni de concediu pe an, angajaţii firmei beneficiază de alte două de concediu all inclusive în străinătate, pentru două persoane, în locaţii celebre, spun recrutorii.
Angajaţii firmei primesc zilnic o masă caldă din ingrediente integral organice şi au obligaţia să petreacă 30 de minute pe zi în sala de fitness pusă la dispoziţie de angajatori.
Detalii despre exigenţele angajatorilor impuse celor care vor să obţină acest post, dar şi despre pachetul de beneficii ofertat de angajatori găsiţi aici.
11 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post.

Account manager: între 3.000 de lei net şi 4.000 de lei net pe lună

Firma SC IT Business Advisor SRL recrutează din Bucureşti omul potrivit pentru postul de account manager.
Te califici pentru acest post dacă ai experienţă relevantă, de minimum cinci ani, într-un post similar, în vânzarea directă a unor game de produse şi servicii IT&C către clienţi cu precădere din sectorul public, dar şi privat.
Candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi de relaţionare, are excelente abilităţi de comunicare şi negociere, persuasiune. Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin o recomandare de la un loc de muncă pe un post similar, a absolvit cursuri de vânzări în domeniile pe care le implică postul dorit, e serios, responsabil, perseverent.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salariu cuprins între 3.000 de lei şi 5.000 de lei, în perioada de probă, funcţie de targetul de profit lunar atins de angajat. Detalii găsiţi aici.
17 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post.

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a aprobat planul de urgenţă pentru securitatea aprovizionării cu gaze naturale în România
Guvernul a aprobat planul de urgenţă pentru securitatea aprovizionării cu gaze naturale în România
Guvernul a aprobat planul de urgenţă pentru securitatea aprovizionării cu gaze naturale în România, care prevede mai multe măsuri şi proceduri care prin pot fi anulate, reduse sau eliminate......
Cîmpeanu: Perioada de criză sanitară a generat o catastrofă educaţională în România şi în orice stat
Cîmpeanu: Perioada de criză sanitară a generat o catastrofă educaţională în România şi în orice stat
Perioada de criză sanitară a generat "o catastrofă educaţională" în România şi în orice stat, a declarat, joi, ministrul ...
Monsson a câștigat contracte de instalare a zeci de turbine eoliene în Europa. Face angajări, veniturile pot ajunge la 5.000 de euro
Monsson a câștigat contracte de instalare a zeci de turbine eoliene în Europa. Face angajări, veniturile pot ajunge la ...
Mosson Operation, parte a grupului Monsson, cu sediul la Constanța, a câștigat un contract de amplasare de turbine eoliene ...
S-a depus ultimul document pentru prima tranșă din PNRR, în valoare de 3 miliarde de euro
S-a depus ultimul document pentru prima tranșă din PNRR, în valoare de 3 miliarde de euro
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş a anunţat că Guvernul a aprobat, joi, ultimul document ...