1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 6 º

News

Tinerii aleg să călătorească ieftin, dar des. Anul acesta rămâne în top tot Grecia

Tinerii aleg să călătorească ieftin, dar des, anul acesta rămânând în top tot Grecia, datorită proximităţii şi preţurilor accesibile pentru cazare, care încep de la 12 euro/noapte, dar şi a numeroaselor sporturi nautice care se pot practica.

10 iul, 2014 | Agerpres

'Din ce am observat de-a lungul ultimilor ani, tinerii călătoresc ieftin, dar des. Aproximativ 70% dintre ei prefera să-şi petreacă vacanţele în afara ţării, cel puţin două pe an. Vara, mulţi aleg Grecia, pentru ca este aproape şi pot ajunge repede cu autocarul, iar ofertele sunt foarte accesibile. În acelaşi timp caută şi zonele unde se pot practica diferite sporturi şi există o viaţă activă de noapte, de aceea bugetul destinat cazării şi transportului este cât mai redus. Pentru a încuraja turismul în rândul tinerilor vom introduce în această vară programul Vacanţe fără restanţe, prin care, în perioada 8 iulie - 12 august, oferim o reducere de 12% pentru destinaţiile din Grecia cumpărate online', spune Alin Burcea, preşedintele agenţiei Paralela 45.

Tinerii în căutare de distracţie, cărora le place viaţa de noapte, pot opta, astfel, pentru Thassos, unde oferta de cazare începe de la 29 euro/persoană/noapte, informează Paralela 45, într-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

Insulele Ionice sunt alegerea celor care doresc să practice o mulţime de sporturi nautice precum windsurfing şi kitesurfing. În Lefkada, ofertele încep de la 12 euro/persoană/noapte, iar în Vrachos, unde există una dintre cele mai lungi plaje, ofertele încep de la 15 euro/persoană/noapte.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO