Cea mai importantă investiţie imobiliară a anului se inaugurează vineri, la Timişoara

Compania Iulius inaugurează săptămâna aceasta, la Timişoara, cel de-al doilea proiect mixt din portofoliu, după ce, în 2012, finaliza la Iaşi singurul proiect de acest tip din România, ansamblul Palas.
Economica.net - mie, 28 aug. 2019, 08:22
Cea mai importantă investiţie imobiliară a anului se inaugurează vineri, la Timişoara

Vineri, 30 august, își va deschide porțile complexul Iulius Town Timişoara, un mix de retail, office şi entertainment, dezvoltat în jurul centrului comercial Iulius Mall. Este primul proiect pe care compania ieşeană îl realizează împreună cu partenerul său, fondul de investiţii din Africa de Sud Atterbury Europe şi cea mai importantă investiţie imobiliară care se inaugurează anul acesta pe piaţa din România.

(w500) town 2

Dimensiunile proiectului sunt impresionante: 120.000 mp de retail, în cea mai mare zonă de cumpărături din afara Bucureștiului, 100.000 mp de birouri clasa A, într-un pol regional de business, peste 4.000 de locuri de parcare, un parc şi spaţii verzi de peste 43.000 mp.

Proiect mixt regional, care va atrage clienţi şi din ţările vecine

(w500) town 3

Iulius Town se adresează Timişoarei, clienţilor din judeţele limitrofe şi celor din ţările din proximitate, Serbia şi Ungaria. Proiectul nu are rivali când vine vorba de shopping, pentru că aici sunt prezente cele mai cunoscute branduri internaţionale, în 450 de magazine. Printre noutăţi se numără: Zara Home, Oysho, Peek & Cloppenburg, Liu Jo, Intimissimi, Marks & Spencer, Next (kids), Superdry & New Era, Primigi, Beautik Haute Parfumerie, Teilor Credentials şi A | X Armani Exchange, Napapijri şi Pepe Jeans London, care pot fi găsite în magazinul multibrand Distinctive.

Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Guess, Mango, Sephora, Douglas și Musette, care erau deja prezente în Iulius Mall, surprind cu magazine mai spaţioase şi cu cele mai moderne concepte.

(w500) town 4

În Iulius Town poți să faci sport în cele mai bune condiții, în centrul World Class, care se extinde pe o suprafaţă de 3.400 mp şi va include o piscină indoor semiolimpică, sau să mergi la film cu prietenii, în Cinema City, unde poți experimenta conceptul VIP cinema, cu cină și film all-inclusive.

Ancora principală o reprezintă un parc, care a necesitat 8,7 milioane de euro investiţie. 1.400 de arbori, 10.000 de arbuşti, un carusel pentru copii, un lac şi piaţete pentru evenimente în aer liber se regăsesc în spaţioasa zonă verde.

(w500) town 5

O altă noutate este prima grădiniță din Timișoara cu predare după curriculum britanic, exclusiv în limba engleză, care se va deschide pe 9 septembrie, alături de o şcoală primară.

Iulius Town dispune și de un centru ultramodern de conferințe, cu trei săli elegante și o capacitate de până la 1.000 de persoane, care vor găzdui evenimente business şi private.

Cea mai înaltă clădire de birouri din România

Ce aduce nou Iulius Town față de centrele de business obișnuite? Integrarea componentei office cu cea de retail, pentru a răspunde nevoii omului modern de a munci și de a avea în proximitate toate serviciile necesare, fără să piardă timp prețios care poate fi petrecut cu familia sau prietenii.

Aproximativ 30 de companii, cu peste 5.000 de angajaţi, și-au deschis deja sedii în cele trei clădiri de birouri finalizate – United Business Center 1, 2 și 3. Astfel, în cei peste 50.000 mp sunt prezente nume precum: Atos, Intel, Microsoft, Veoneer, NTT Data, ACI Worldwide, Ness Digital Engineering, Visma Software, Endava, Cognizant, Concentrix, Azets Insight, Bitdefender, Steadforce, Virtual 7, Unicredit Bank, PriceWaterhouseCoopers etc.

(w500) town 6

Cel de-al patrulea imobil, United Business Center 0, aflat în construcție, va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România. Va avea 155 de metri înălţime, 27 de etaje, o suprafaţă de 52.000 mp de spaţii office şi va include un hub medical, un centru modern de conferinţe, restaurante şi magazine.

Trei zile de show la inaugurare

Un proiect de o asemenea anvergură presupune o inaugurare pe măsură, care va dura trei zile și se va desfășura sub sloganul Luminăm#TimișoaraÎmpreună. Între 30 august – 1 septembrie, vor avea loc spectacole precum concerte, focuri de artificii, artă stradală, instant tattoo, holograme proiectate pe apă. În plus, cei prezenți la inaugurare vor avea ocazia să pășească într-un balon cu aer cald adus special pentru ca publicul să poată admira superba priveliște asupra orașului.

Punctul culminant se anunță pentru 31 august, când Iulius Town invită publicul să participe la doborârea unui record Guinness World Records®, deținut în prezent de India: cele mai multe lumini LED aprinse simultan.

Te-ar mai putea interesa și
Valeriu Gheorghiță: Imunizarea cu a treia doză ar putea începe de săptămâna viitoare. Vaccinul ar putea fi administrat categoriilor vulnerabile și celor expuse
Valeriu Gheorghiță: Imunizarea cu a treia doză ar putea începe de săptămâna viitoare. Vaccinul ar putea fi administrat ...
Şeful Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a declarat marţi că autorităţile iau în considerare......
Berlinul consideră că Statele Unite au acționat într-un mod iritant și decepționant în afacerea vânzării de submarine pentru Australia
Berlinul consideră că Statele Unite au acționat într-un mod iritant și decepționant în afacerea vânzării de submarine ...
Comportamentul SUA în afacerea submarinelor este "iritant şi decepţionant", a declarat marţi ministrul german al afacerilor ...
Mercedes-Benz România țintește ca până în 2025 portofoliul său de automobile electrice să ajungă la jumătate din total
Mercedes-Benz România țintește ca până în 2025 portofoliul său de automobile electrice să ajungă la jumătate din total
Mercedes-Benz România îşi propune ca, până în 2025, portofoliul de autovehicule electrice şi plug-in hybrid să deţină ...
Turcan: Salariul minim ar putea crește cu între 8% și 12% până la sfârșitul anului
Turcan: Salariul minim ar putea crește cu între 8% și 12% până la sfârșitul anului
Guvernul ia în calcul majorarea salariului minim mai devreme de sfârşitul acestui an, având în vedere creşterile de ...