1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

News

Cea mai mică imprimantă portabilă din lume

LG a anunțat lansarea celei mai mici imprimante portabile din lume. Pocket Photo măsoară 2.8×4.7×0.9-inci și poate printa fotografiile pe care le facem cu telefonul mobil. Imprimanta folosește o hârtie specială, imprimată cu zinc și nu cerneala clasică.

20 sep, 2012 | ECONOMICA.net

Imprimanta este compatibilă cu smatrphone-urile care folosesc sistemul de operare Android și asta pentru că cei care vor să folosească Pocket Photo trebuie să aibă instalată pe telefon o aplicație care îți permite să aduci modificări fotografiilor, să le aplici diverse filtre și chiar să adaugi texte peste imaginile pe care vrei să le printezi.

Cu alte cuvinte totul e minunat pentru cei cu Android, pot face o mulțime de lucruri cu gadgetul Pocket Photo, însă cei care folosesc iPhone, sau tablete cu sistem de operare iOS nu vor putea folosi acest gadget pentru că aplicația nu este compatibilă cu acest sistem de operare. Deocamdată!

Pretul recomandat de producători pentru Pocket Photo este de 170 dolari. Deocamdată gadgetul este disponibil doar pentru piața din Coreea.

 Citește și Noua versiune WiFi 3.5 de la Intel va suporta Miracast pe Likeit.ro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO