1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Extern

Cea mai subţire tastatură a fost prezentată la Târgul IFA din Berlin GALERIE FOTO

Firma Cambridge Silicon Radio (CSR) din Marea Britanie a prezentat cea mai subţire tastatură din lume, cu un ecran touch flexibil, având o grosime de numai o jumătate de milimetru, scrie The Guardian.

07 sep, 2013 | ECONOMICA.net

Prototipul celei mai subţire tastatură din lume împreună cu un ecran touch flexibil a fost prezentat de compania Cambridge Silicon Radio (CSR) din Marea Britanie la târgul de produse electronice IFA din Berlin şi va fi disponibil pe piaţă peste 12 luni, potrivit The Guardian.

Tastatura ar putea intra pe piaţă sub diferite forme, deşi utilitatea cea mai probabilă este cea de dispozitiv complementar pentru tablete, potrivit Lui Paul Willliamson, directorul CSR pentru produse de mică putere.

„Ar putea apărea în diverse forme şi mărimi, unele mai mici, cât un iPad Mini, sau unele mai mari, pentru un calculator desktop, ar putea fi curbate, colorate în diferite nuanţe, transparente sau acoperite în piele", a declarat Paul Williamson, citat de The Guardian.

Fondată în 1999, CSR este specializată în tehnologia wireless şi este firma care a dezvoltat tehnologia căştilor wireless Beats, dispozitivul de urmărire  din ceasul pentru sportivi lansat de Nike sau difuzorul wireless Jambox.

Oamenilor le vine greu să  recunoască faptul că aceste invesţii sunt rodul unor câtorva minţi, care merită mai mult credit", a mai spus Williamson.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO