CEC Bank a acordat sponsorizări în valoare de aproape 1 milion de lei pentru 9 spitale

CEC Bank a acordat sponsorizări în valoare de aproximativ un milion de lei (200.000 de euro) pentru nouă spitale publice din cele mai afectate regiuni ale ţării, pentru achiziţia de echipamente de protecţie şi materiale necesare pentru personalul din spitalele din România, potrivit unui comunicat al băncii.
Economica.net - mar, 12 mai 2020, 07:28
CEC Bank a acordat sponsorizări în valoare de aproape 1 milion de lei pentru 9 spitale

„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români şi pentru comunităţile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din oraşe mai mici – dar care se află în comunităţile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariaţii din spitale – pentru a ne arăta recunoştinţa faţă de cei care luptă în prima linie şi au grijă de noi şi am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor, pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în faţa acestei boli”, declară preşedintele şi directorul general CEC Bank, Bogdan Neacşu.

Au fost sponsorizate nouă spitale din Bucureşti şi din oraşe medii şi mici din opt judeţe unde se înregistrează un număr mai ridicat de îmbolnăviri decât media la nivelul ţării: Suceava (Spitalul Judeţean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timiş (Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orăştie), Constanţa (Spitalul Municipal Medgidia), Braşov (Spitalul Municipal „Aurel Tulbure” Făgăraş), Neamţ (Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ) şi Galaţi (Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci).

Sumele vor fi folosite pentru achiziţia de echipamente şi materiale sanitare necesare personalului din spitale pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Alte măsuri luate de CEC Bank în contextul pandemiei de COVID-19: toţi clienţii CEC Bank pot beneficia de aplicaţia de Mobile Banking gratuit, timp de 6 luni; oferte speciale pentru salariaţii din spitale la creditele de consum şi la creditele pentru locuinţe; facilităţi pentru plata pensiilor, cum ar fi trimiterea, în mod gratuit, a cardurilor de debit la domiciliul clienţilor care îşi încasau pensiile la ghişeu şi încasarea pensiilor în numerar, la domiciliu, fără taxe suplimentare.

CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienţi, cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de 29,3 miliarde lei, la sfârşitul anului 2018.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piaţa românească, care oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin multiple canale de distribuţie: unităţi bancare, reţele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking şi phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanţelor Publice, este unicul acţionar al CEC Bank, iar în luna noiembrie 2019, în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Te-ar mai putea interesa și
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Grupul polonez Marex, cu afaceri în tratarea apelor uzate, intră în România
Marex Technology DOO Belgrade, filiala sârbească a grupului polonez care activează pe piața soluțiilor de epurare a apelor uzate, a deschis o entitate juridică la Arad....
TAROM bate pasul pe loc, în timp ce low-costul crește. Câți pasageri a transportat compania națională în 2023
TAROM bate pasul pe loc, în timp ce low-costul crește. Câți pasageri a transportat compania națională în 2023
Compania națională TAROM așteptă acordul de la Comisia Europeană pentru un ajutor de 80 de milioane de euro, în timp ...
Românii de la Ultragreens, care operează cea mai mare seră verticală din Europa, ies la export. Vând microplante în magazinele Kaufland din Bulgaria
Românii de la Ultragreens, care operează cea mai mare seră verticală din Europa, ies la export. Vând microplante în ...
Ultragreens (Fresh Microgreens S.R.L.), business antreprenorial fondat de către Cristian Tudor care operează în Prahova ...
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
După lansarea CX-60, noua Mazda CX-80 este al doilea model pentru piața din Europa din grupul „Large Product" al companiei. ...