1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

News

"Ceea ce contează cu adevărat" scrisă de John E. Pepper Jr., o adevărată "Biblie" de business

Întrebarea fundamentală în afaceri şi în viaţa personală este aceeaşi: Ce contează cu adevărat? Aflăm raspunsul acestei întrebări de la John E. Pepper Jr., unul dintre cei mai influenţi şi admiraţi lideri de business din Statele Unite, cu o experienţă de viaţă extraordinară.

02 apr, 2015 | ECONOMICA.net

John E. Pepper Jr. a fost si este o inspiratie pentru nenumarate persoane din intreaga lume. “Ceea ce conteaza cu adevarat” capteaza optimismul sau contagios, prezenta sa tonica si ne invata lectii de viata si leadership utile fiecaruia dintre noi” A.G. Lafley presedinte si CEO Procter & Gamble (27 Dec 2007).

John E. Pepper, fost CEO si presedinte al consiliului de administratie al Procter & Gamble (P&G), fost presedinte al consiliului de administratie al Walt Disney Company (WDC) si fost vicepresedinte de finante si administratie in cadrul Universitatii Yale, va vizita Romania in ultima decada a lunii aprilie, la invitatia Wave Division.

Carte sa „ Ceea ce conteaza cu adevarat” va fi lansata in cardul evenimentului “What Really Matters - A conversation with John E. Pepper Jr.: Ensuring sustainable profitable growth for your business”, ce va avea loc pe 29 aprilie, la ora 9:30, la Athenee Palace Hilton Bucharest.

Locurile sunt limitate la 100.

Eveniment realizat cu sprijinul: Procter & Gamble, Happy Tour, Flanco, Athenee Palace Hilton Bucharest, Tiriac Auto.
Mai multe detalii pe www.johnpepper.ro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO