1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Cehii de la Sor au câştigat contractul pentru 32 de autobuze electrice la Braşov FOTO

Producătorul ceh de autobuze electrice Sor a câştigat licitaţia pentru livrarea a 32 de autobuze electrice în Braşov, potrivit preseie locale. Autorităţile din oraşul de sub Tâmpa au avut de ales între autobuze ceheşti şi chinezeşti.

12 iul, 2019 | ECONOMICA.net

O companie din Cehia a câștigat licitația pentru livrarea a 32 de autobuze electrice, a anunțat Primăria Brașov, care a precizat că joi, 11 iulie, a fost semnat raportul procedurii pentru achiziția noilor mijloace de transport, potrivit Observatorul de Braşov.

Primăria Braşov primise două oferte la licitaţia pentru 32 de autobuze electrice, cu o lungine de 12 metri. Ofertele  proveneau de la cehii de la Sor şi importatorul israelian al autobuzelor Byd din China.

Valoarea estimată a contractului pentru cele 32 de autobuze electrice este de 75,63 milioane de lei (16 milioane de euro), fără TVA.

Alte 12 autobuze electrice, dar de 18 metri lungime, urmează să fie cumpărate pentru Braşov în cadul unei licitaţii organizate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO