1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 37 º

Economie

Cei 50.000 de români care au pariat pe site-uri ilegale scapă de amenzi

Invitată la Realitatea TV, şefa Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Odeta Nestor, a declarat că doar câţiva români care au pariat pe site-uri fără licenţă vor fi amendaţi, restul urmând să primească doar avertismente.

 

24 oct, 2015 | ECONOMICA.net

Potrivit Odetei Nestor, există doar câţiva pariori care vor primi amenzi între 5000 şi 10.000 de lei pentru că au pariat pe site-urile bet365 si bwin în perioada 10-31 septemebrie. Criteriul de departajare între cei care vor primi amenzi şi cei care vor scăpa doar cu avertisment îl reprezintă rulajele avute pe cele două site-uri în perioada menţionată. Astfel, inspectorii ONJN vor tăia chitanţe unui număr mic de jucători, care au rulat sute de mii de euro, în vreme ce peste 50.000 de pariori, care au rulate zeci sau sute de lei, vor fi doar atenţionaţi.

Vă asigur că, într-o primă fază, vom da doar avertismente. Doar în cazul jucătorilor profesionişti, cu profituri foarte mari, de sute de mii de euro, ne gândim să dăm şi amenzi. Îmi pare rău pentru situaţia creată, însă legea trebuie aplicată, altfel inspectorii ONJN pot fi, la rândul lor, acuzaţi că nu şi-au făcut datoria” a declarat Odeta Nestor la Realitatea TV.


Mai multe pe Capital.ro

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO