1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

News

Cei mai mulţi români cred că investiţia în aur este printre cele mai avantajoase

Investiţia în aur este văzută de către cei mai mulţi români ca fiind printre cele mai avantajoase la momentul actual, alături de investiţiile imobililare sau o afacere proprie, devansând depozitele bancare, considerate o oportunitate pentru plasarea banilor de numai o treime din populaţie.

25 sep, 2013 | Mediafax

Potrivit unui studiu realizat de Novel Research la cererea Provident Financial România, mai mult de jumătate dintre români au indicat cumpărarea de aur ca fiind printre cele mai avantajoase investiţii de la acest moment.

Puţin sub jumătate dintre cei 1.000 de repondenţi apreciază că la acest moment investiţiile imobiliare pot aduce avantaje, iar un procent similar (47%) consideră oportună deschiderea unei afaceri proprii.

Depozitele bancare sunt o opţiune de investiţie doar pentru o treime din români (36%), în timp ce doar unu din cinci respondenţi ar cumpăra titluri de stat.

Fondurile de investiţii sunt văzute ca alternativă pentru 14,2% dintre români şi doar 10% ar plasa bani la bursă.

Pentru 8 din 10 români a avea propria afacere este un dezidrat. Cu toate acestea, doar pentru 11% dintre ei este și o realitate, iar pentru încă 9,4% poate deveni realitate.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO