Cei mai urmăriţi artişti pe reţelele de socializare, în septembrie – studiu Starcom

Inna şi Smiley au fost cei mai urmăriţi artişti din industria de divertisment pe reţelele de socializare, în luna septembrie, urmaţi de Andrei Deiu, potrivit unui top realizat de Starcom România şi remis, marţi, Agerpres.
Economica.net - mie, 28 oct. 2020, 08:54
Cei mai urmăriţi artişti pe reţelele de socializare, în septembrie - studiu Starcom

În privinţa Innei, autorii studiului precizează că artista îşi îmbunătăţeşte rezultatele pe toate platformele de social media, cea mai importantă creştere fiind pe YouTube, unde clipul melodiei lansate în septembrie a adunat aproape 12 milioane de vizualizări şi peste 141.000 de aprecieri.

 

Locul 2 în clasamentul general al lunii septembrie este ocupat de Smiley, în urcare faţă de luna iunie. Cântăreţul reuşeşte să îşi îmbunătăţească semnificativ performanţele în YouTube cu clipuri în care îşi prezintă activităţile de zi cu zi, cel mai vizionat fiind cel în care vorbeşte împreună cu Gina Pistol despre viitorul lor copil: peste 2 milioane de vizualizări şi 75.000 de aprecieri.

 

Andrei Deiu ocupă primul loc pe Instagram. Cu o comunitate puternică pe această reţea, dar şi cu un engagement foarte pronunţat al fanilor, Andrei Deiu ocupă locul trei în clasamentul general. Faţă de luna iunie, contul lui Andrei creşte cu aproape 19.000 de urmăritori, acest număr reprezentând şi diferenţa dintre contul lui Andrei şi cel al Innei aflat pe locul doi.

În ceea ce priveşte apariţiile pe YouTube, Maxinfinite ocupă primul loc, cu un total de 42 de clipuri postate în septembrie, reuşind să adune mai mult de 9,4 milioane de vizualizări. Mai mult, clipurile sale au 947.000 de aprecieri şi aproape 40.000 de comentarii.

Andra Măruţă este pe locul 4 în luna septembrie faţă de locul 2 ocupat în luna iunie. Chiar dacă scorurile obţinute în cele două luni sunt similare, în luna septembrie există conturi care concentrează puncte pe toate reţelele sociale, mai mult decât în lunile anterioare.

Dorian Popa îşi îmbunătăţeşte semnificativ performanţele pe YouTube comparative cu luna iunie, în special datorită engagementului sporit şi ajunge pe locul 9 pe YouTube, ca urmare a lansării la sfârşitul lunii august a unui video ce a adunat peste 13,7 milioane de vizualizări şi peste 370.000 de aprecieri.

În topul general din aceasta lună, Ştefania şi Speak ocupă poziţiile 42 şi 43, aceştia având o performanţă notabilă doar pe Instagram.

La categoria Fashion & Beauty, primul loc este ocupat şi în luna septembrie de către Adelina Pestriţu. Pe locul 2 o găsim pe Alina Ceuşan, iar locul trei îi aparţine Denisei Ştefănescu.

Starul TV numărul 1 al momentului este şi în luna septembrie Dorian Popa, urmat de Răzvan Botezatu pe locul al 2-lea şi Andreea Mantea pe locul 3. Aici, lucrurile nu se schimbă faţă de topul lunii iunie.

Mircea Bravo urcă pe locul 1 în categoria Entertainment după ce în luna iunie a fost pe locul 2. Astfel, Flick Domnul Rimă ajunge pe 2 iar Selly ocupă în luna septembrie locul 3.

În ceea ce priveşte secţiunea de gaming, gamer-ul lunii septembrie este tot Maxinfinite. Pe locul 2 se clasează iRaphahell, iar pe 3 Bercea Ionuţ.

Agenţia Starcom, care a realizat clasamentele, este parte din cea mai mare reţea de media din lume, Publicis Media Groupe.

Te-ar mai putea interesa și
Cristian Popa (BNR): În România există un exces de economisire bancară, care ar putea să meargă în economia reală prin intermediul bursei
Cristian Popa (BNR): În România există un exces de economisire bancară, care ar putea să meargă în economia reală ...
Există în România un exces de economisire bancară, care poate să meargă spre economia reală românească prin intermediul pieţei de capital, a afirmat miercuri, Cristian Popa, membru în......
Prețul bumbacului a atins marți un nivel record în ultimii zece ani. E foarte posibilă o nouă scumpire a hainelor
Prețul bumbacului a atins marți un nivel record în ultimii zece ani. E foarte posibilă o nouă scumpire a hainelor
Cotaţiile futures la bumbac au trecut marţi peste pragul de un dolar pentru o livră prima dată în ultimii zece ani, ...
Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi citită joi și votată marțea viitoare
Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi citită joi și votată marțea viitoare
Prima moţiune de cenzură depusă în Parlament care va fi dezbătută şi votată va fi cea iniţiată de Partidul Social ...
LEGO a înregistrat un profit operațional de un miliard de euro în primele șase luni din 2021, în creștere cu 104%
LEGO a înregistrat un profit operațional de un miliard de euro în primele șase luni din 2021, în creștere cu 104%
Grupul danez LEGO și-a făcut publice astăzi rezultatele financiare și operaționale pentru primele șase luni ale anului, ...