Cine poate lua acum 10.000 de euro pe lună? Cel mai bine plătite joburi în străinătate pentru români

Stomatologii români sunt ofertaţi de firmele de recrutare cu salarii lunare între 5.000 de euro şi 10.000 de euro, dacă se califică pentru un post în Franţa. ECONOMICA.NET vă spune cu ce salarii ofertează recrutorii candidaţii români care vor să se angajeze acum în Europa şi ce specialişti sunt recrutaţi pe salarii de minimum 2.500 de euro pe lună în Europa.
Economica.net - lun, 06 aug. 2012, 21:04
Cine poate lua acum 10.000 de euro pe lună? Cel mai bine plătite joburi în străinătate pentru români

Stomatologi în Franţa. Salariu lunar între 5.000 de euro şi 10.000 de euro.
Firmele de recrutare caută în această perioadă 100 de stomatologi români care să lucreze în Franţa. Candidaţii ideali trebuie să vorbească limba franceză cel puţin la nivel mediu. Cei interesaţi pot aplica pentru aceste poziţii până pe 17 august. Amănunte, aici.

Medici în Marea Britanie. Salariu lunar: 6,200 de euro-8,800 de euro.
Candidaţii ideali au minimum 2 ani experienţă, din care cel puţin 3 luni în Chirurgie. Până pe 13 iulie puteţi aplica la una din aceste poziţii. Toate detaliile, aici.

Softişti în Finlanda: 3.500 de euro-6.000 de euro pe lună.
Trei poziţii sunt disponibile în această perioadă pentru acest post. Până pe 13 august mai puteţi trimite candidaturile. Pe lângă expertiza de specialitate (Debian), candidaţii mai trebuie să fie vorbitori de limba engleză. Amănunte, aici.

Medici specialişti în Franţa. Salariu: 3.000 de euro-6.000 de euro pe lună.
O firmă de recrutare caută în această perioadă 20 de medici români cu specializare în: Nefrologie, Radiologie, Anestezie, Geriatrie sau Ortopedie Pediatrică, care să performeze în clinicile şi spitalele private din Franţa, pe salarii lunare care pornesc de la 3.000 de euro şi ajung la 6.000 de euro. Detalii, aici.

Absolvenţi de Medicină în Germania. Salariu lunar: 3.300 de euro-5.000 de euro.
O firmă de recrutare caută acum 30 de absolvenţi ai Facultăţii de Medicină care să performeze în Germania. Sunt eligibili pentru aceste posturi absolvenţii de Medicină care au cel puţin cunoştinţe medii de limba germană şi care vor să se specializeze în Medicină Internă, Anestezie, Neurologie, Pediatrie sau în Psihiatrie. Toate detaliile, aici.

Ingineri de sistem în Belgia. Salariu lunar între 2.000 de euro şi 5.000 de euro.
Candidaţii ideali sunt absolvenţi de facultate, vorbitori de engleză, franceză şi flamandă, ştiu să opereze în Oracle, SQL server, Windows 2008 server, Citrix. Mai trebuie să aibă cunoştinţe de C# şi .Net Framework. Mai multe detalii, aici.

Softişti în Danemarca. Salariu lunar între 2.000 de euro şi 5.000 de euro.
Te califici pentru una din cele 7 poziţii disponibile dacă ai expertiză solidă în C++ şi C#, ai cunoştinţe în CUDA, Silverlight, XML & HTML5. Până pe 13 august poţi aplica la una din poziţiile ofertate de angajatorii din Danemarca. Detalii, aici.

Dezvoltatori de software în Danemarca: 2.000 de euro-5.000 de euro pe lună.
Recrutorii danezi caută în această perioadă în România 9 dezvoltatori de software cu 3 ani experienţă în Java, J2EE, C#, SCADA, PLC. Consultaţi aici lista completă a exigenţelor angajatorilor danezi impuse candidaţilor români interesaţi de aceste poziţii.

Test engineer în Germania. Salariu lunar între 2.000 de euro şi 5.000 de euro.
Candidatul ideal pentru această poziţie este absolvent de Politehnică, vorbeşte fluent limba engleză, are experienţă în V-Modell şi SPICE şi minimum 3 ani experienţă într-o poziţie similară. Toate detaliile, aici.

Asistenţi medicali în Elveţia: 2.500 de euro-3.500 de euro pe lună.
100 de asistenţi medicali generalişti români sunt recrutaţi în această perioadă ca să performeze în Elveţia. Sunt acceptaţi absolvenţi de şcoli postliceale sanitare, de colegiu sau facultate de profil, care vorbesc sau sunt dispuşi să înveţe o limbă străină şi care au maximum 50 de ani. Mai multe informaţii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Cîțu infirmă că Ministerul Muncii va pierde bani la rectificare, dar că va fi virată o sumă mai mică de la buget pentru a acoperi deficitul de la pensii
Cîțu infirmă că Ministerul Muncii va pierde bani la rectificare, dar că va fi virată o sumă mai mică de la buget ...
Premierul Florin Cîţu a declarat joi, la Palatul Victoria, că la rectificarea bugetară nu se taie nimic de la Ministerul Muncii, dar sumele acordate de la bugetul de stat acestui minister vor fi......
Orban: Cel puţin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzuţi pentru PNDL 3
Orban: Cel puţin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzuţi pentru PNDL 3
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că "este imperios" ca încă de pe acum să înceapă pregătirea PNDL ...
Transelectrica a făcut o listă de proiecte strategice, care vor fi implementate accelerat. Lista proiectelor
Transelectrica a făcut o listă de proiecte strategice, care vor fi implementate accelerat. Lista proiectelor
Transelectrica a elaborat o listă deschisă de proiecte strategice, care vor permite flexibilizarea Rețelei Electrice de ...
Wizz Air va opera două noi rute: Bucureşti – Gran Canaria şi Cluj-Napoca – Billund (Danemarca), din toamna lui 2021
Wizz Air va opera două noi rute: Bucureşti – Gran Canaria şi Cluj-Napoca – Billund (Danemarca), din toamna ...
Două noi rute vor fi operate de Wizz Air din Bucureşti către Gran Canaria (Insulele Canare) - Spania, respectiv din Cluj-Napoca ...