1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

News

RCS&RDS aruncă mănuşa greilor Orange, Vodafone şi Cosmote: Abonament nelimitat, la 5 euro pe lună

ABONAMENT CU TRAFIC NELIMITAT. RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori de comunicaţii din România, a lansat cea mai bună ofertă de comunicaţii pentru telefonul mobil.

24 apr, 2014 | ECONOMICA.net

Pentru 5 euro pe lună compania oferă comunicare nelimitată în toate reţelele naţionale şi internaţionale din Uniunea Europeană şi 5GB trafic la internet.

Preţul întreg al abonamentului este de 10 euro, dacă ai un abonament de internet sau TV plăteşti 7 euro, iar dacă ai ambele servicii plăteşti doar 5 euro pe lună.

Dacă până acum clienţii Digi Mobil  erau limitaţi de acoperire, acest lucru nu se mai întâmplă odată cu intrarea în vigoare a parteneriatul dintre RCS&RDS şi Vodafone pentru roaming naţional.

Clienţii DigiMobil vor folosi reţeaua Vodafone, timp de doi ani. Nu vor mai avea probleme cu acoperirea

Şi ceilalţi operatori de comunicaţii din România au abonamente cu minute naţionale şi internaţionale nelimitate, dar preţurile sunt mult mai ridicte.

La Cosmote abonamentul  Free L ce îţi oferă comunicare naţională şi internaţională nelimitată costă 15 euro, dar clienţii au şi SMS-uri naţionale nelimitate.

La Vodafone, abonamentul RED care îţi oferă doar comunicare nemilitată voce şi SMS în orice reţea naţională costă 25 de euro, iar clienţii mai primesc 250 de minute internaţionale către mobil ş 400 de MB.

Orange România are în ofertă abonamente cu comunicare naţională nelimitată de la 25 de euro pe lună. Abonamentul Cangur 25 oferă pe lângă minute şi SMS-uri nelimitate, 750 de MB trafic la internet şi 500 de minute internaţionale către fix şi mobil.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO