Cel mai ieftin HTC One M8 de pe piaţa românească are un preţ de doar 99 de euro

Cei trei mari operatori de telefonie mobilă au introdus în oferta de telefoane noul HTC One M8, unul dintre telefoanele anului 2014. Dar la ce operator găseşti cel mai ieftin HTC One. 
Economica.net - Dum, 13 apr. 2014, 10:08
Cel mai ieftin HTC One M8 de pe piaţa românească are un preţ de doar 99 de euro

Deşi în comparaţie cu principalul concurent, Samsung Galaxy S5, HTC One este mult sub aşteptări mai ales în ceea ce priveşte camera şi autonomia bateriei, preţurile nu sunt deloc mici.

Astfel în oferta Vodafone România găsim cel mai bun preţ pentru noul HTC One M8. Telefonul costă 219 euro împreună cu un abonament de 45 de euro, încheiat pe o perioadă de 24 de luni. Pentru un abonament de 59 de euro pe lună puteţi lua de la Vodafone noul terminal cu doar 99 de euro.

La Cosmote noul HTC One M8 este la preţul de 222 de euro (999 de lei) tot împreună cu un abonament de 45 de euro, încheiat pe doi ani.

Deşi abonamentul este doar cu un euro mai mic în comparaţie cu ceilalţi operatori, la Orange noul HTC One M8 costă 259 de euro, împrună cu abonamentul Panteră de 44 de euro pe lună.

HTC One M8 vine cu un procesor Snapdragon 801 quad-core de 2.3 Ghz, o memorie RAM de 2GB, una internă de 16 GB, o cameră de 4 ultrapixeli şi un ecran Full HD de 5 inci. 

Te-ar mai putea interesa și
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe soare”
Guvernul a adoptat OUG de modificare a legislației plafonării prețurilor la energie și gaze și a eliminat “taxa pe ...
Guvernul a adoptat Ordonanța pentru modificarea și completarea OUG 27/2022 prin care elimină taxa pe soare pentru prosumatori și actualizează schema de sprijin pentru toți consumatorii de......
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines a început operarea zborurilor de la Cluj-Napoca spre Zurich
Swiss International Air Lines leagă Clujul de Zurich începând de azi, 28 martie.
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două proiecte
Autostrada Craiova-Filiaşi şi drumul expres Filiaşi-Târgu Jiu – Guvernul a aprobat indicatorii pentru cele două ...
Guvernul a aprobat joi indicatorii tehnico-economici pentru ruta de mare viteză dintre Craiova şi Târgu Jiu (110,1 km), ...
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate ...