1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

News

Boxa bluetooth care levitează. Se conectează la telefon, laptop sau tabletă - VIDEO

Am văzut în filme mașini care levitează și care produc un impact vizual foarte mare, dar gândindu-ne la levitație, cum e să ai acasă o boxă bluetooth care plutește?

12 apr, 2015 | ECONOMICA.net

OM Audio, o companie din SUA care dezvoltă echipament audio de înaltă fidelitate, a scos pe piață unul dintre cele mai interesante gadgeturi din acest an. OM ONE este o boxă care levitează atunci când asculți muzică.

Totul se bazează pe puterea magneților care susțin boxa la o distanță de aproximativ 2 centimetri deasupra bazei sale. 

Levitația nu influenţează cu nimic calitatea sunetului pe care îl scoate, dar impactul vizual este unul impresionant pentru utilizator. 

Vedem zilnic pe piață boxe bluetooth pe care le putem conecta la smartphone, tabletă sau laptop, dar nimic ieșit din tipar. Echipa din spatele OM ONE tocmai asta și-a propus să facă și se pare că a reușit.

Produsul include o bază magnetică rotundă cu un diametru de 15 centimetri și o greutate considerabilă de 950 de grame.

Speaker-ul permite conectivitatea la orice smartphone, tabletă sau laptop prin standardul Bluetooth 4.0, iar puterea pe care o dezvoltă este de 3 wati, suficienți pentru a asculta muzică la o fidelitate înaltă.

Bateria îi asigură o autonomie de 12 ore la volum 100%, iar dacă asculți la doar 70% din volum, autonomia crește la 15 ore.

Atunci când este conectată la smartphone îți permite să preiei apelurile, pentru că OM ONE are și un microfon încorporat.

OM ONE costă 1099 de lei și o puteți achiziționa din magazinul online Quick Mobile.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO