1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

News

Cel mai lung zbor aerian non-stop pe curse comerciale va dura 17 ore şi 35 de minute, între Dubai şi Panama City

Compania aeriană 'Emirates' va introduce cel mai lung zbor comercial non-stop din lume începând de anul viitor, între Dubai şi Panama City, informează agenţia DPA.

14 aug, 2015 | Agerpres

De la 1 februarie 2016, 'Emirates' va lansa acest zbor care va fi operat de un avion Boeing 777-200LR cu capacitatea de transport de 266 de pasageri, pe o distanţă de 13.821 kilometri, a declarat joi compania aeriană. Zborul urmează să dureze 17 ore şi 35 de minute, scrie Agerpres.

Panama City va fi prima destinaţie a companiei, ca poartă de intrare în America Centrală, oferind o opţiune convenabilă pentru pasagerii care călătoresc din Dubai spre America Centrală, Caraibe şi partea de nord a Americii de Sud, a spus directorul executiv al 'Emirates', Ahmed bin Saeedal-Maktoum, citat de DPA.

Acest zbor este cu 17 km mai lung decât actualul 'cel mai lung zbor non-stop', operat de compania aeriană australiană 'Qantas' între Sydney şi Dallas.

Compania 'Singapore Airlines' a anulat din motive financiare în 2013 zborul de 15.344 de kilometri între Singapore şi Newark, din statul New Jersey, mai scrie DPA.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO