Cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat Internetului, la Bucureşti. Care sunt principalele subiecte?

Bucureştiul devine, din nou, capitala Internetului din Europa Centrală şi de Est. La ICEEfest, eveniment care va avea loc săptămâna viitoare în 12 si 13 iunie, joi şi vineri, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, unde sunt aşteptati peste 2.000 de participanţi. 
Economica.net - lun, 02 iun. 2014, 08:51
Cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat Internetului, la Bucureşti. Care sunt principalele subiecte?

Pe langă marile branduri şi companii care atrag publicul interesat de lumea Internetului, precum Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Shazam, Skype sau Windows Mobile, temele abordate în festival acoperă mai multe domenii de interes din online şi marketing digital.

Iată care sunt cele mai importante dintre acestea, grupate pe zone de interes:

 

1. CREAŢIE ŞI VIRAL VIDEO

 

Cei care lucrează în agenţii de creaţie, PR dar şi de media sau pur şi simplu sunt pasionaţi de nebunia comunicării digitale nu vor rata ideile unor oameni şi agenţii care obţin premii internaţionale. 

ZOO – agenţia de creaţie din cadrul Google -, Sid LeeEffective Brands, DigitasLBi, Achtung!, Branderati, The Comms Lab sau Åkestam Holst sunt nume prezente la festivalurile majore din lume.

Acum şi la ICEEfest. Cateva exemple de campanii spectaculoase realizate de cei care vin la ICEEfest, puteti vedea aici [via Iqads].

În plus, cele mai mari hituri virale ale anului vor face subiectul show-ului din finalul festivalului, “Viral Movie Night”, unde Andi Moisescu şi invitaţii săi, comedianţii Mihai Bendeac, Mihai Bobonete şi Raul Gheba vor analiza, serios, umorul tip YouTube.

 

2. CONTENT

 

Cei care lucrează in publishing şi în producţie de content online sunt invitaţi să vadă noi playeri precum UpComing ori Daily Secret, care încearca noi modele de business. Dar nici veterani precum BBCForbes sau Der Spiegel nu sunt de ignorat, desigur.

O menţiune specială pentru sesiunea unde Katharina Borchert, CEO Der Spiegel Digital (nominalizată la titlul de “Young Global Leader” de the World Economic Forum) va avea o prezentare urmată de o dezbatere “de neratat” (la care va participa şi noul CEO ProTVAleksandras Cesnavicius, în prima sa apariţie publica de la preluarea jobului din România).

 

3. PERFORMANCE şi eCOMMERCE

 

Oamenii implicaţi în e-commerce şi agentii de performance marketing vor fi acolo la prezentarile lui Lee Odden – autor al celebrei carti “Optimize!” – precum şi la Performance Marketing Masterclass (alături de GoogleFacebook, TopRank şi clienţi importanţi din piaţă).

Tot zona marketing digital bazat pe performanţă va fi prezenta şi în workshopul celor de la  Facebook sau în momentul lui Oren Hefetz de la Google. O menţiune şi pentru prezentarea Dynamo – o companie care combină PR-ul cu SEO writing şi generarea de vânzări.

 

4. PROGRAMMATIC TRADING

 

Cei care lucrează în agenţii de media, publishing, regii de publicitate sau sunt clienţi vor fi preocupaţi de subiectul anului, aşa cum este el semnalat şi de cunoscutul raport Media Fact Book 2014.

Automatizarea procesului de vânzare şi cumpărare a spaţiilor de publicitate online va fi un subiect cheie pe agenda ICEEfest. Playeri majori precum Xaxis, DataXu, AppNexus, Nugg.ad, LiveRail, MindShare, Cadreon şi alte companii globale vor aborda tema schimbării radicale a modul în care se vinde şi cumpără publicitatea online azi.

Pe lângă acestea nu vor lipsi insa nici momentele relaxate de stand-up comedy, gale de premiere, sesiuni dedicate start-up-urilor şi multe altele.

ICEEfest este organizat deThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Festivalula ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediţie şi se va desfăşura la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, în 12 şi 13 iunie.                                 

Ultimele bilete disponibile se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com

 

Te-ar mai putea interesa și
Lavrov susţine că Occidentul intenţionează să transforme Republica Moldova în „următoarea Ucraină”
Lavrov susţine că Occidentul intenţionează să transforme Republica Moldova în „următoarea Ucraină”
Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat joi că Occidentul caută să transforme Republica Moldova, fostă republică sovietică, în ''următoarea Ucraină'', transmite EFE....
Kinetic Sport & Medicine deschide a treia sa clinică de recuperare medicală din Bucureşti, în care investeşte peste 800.000 de euro
Kinetic Sport & Medicine deschide a treia sa clinică de recuperare medicală din Bucureşti, în care investeşte peste ...
Kinetic Sport & Medicine, parte a reţelei private de sănătate Regina Maria, va investi peste 800.000 de euro în deschiderea ...
Austriecii de la OMV AG vor să îşi vândă active din domeniul petrolului si gazelor
Austriecii de la OMV AG vor să îşi vândă active din domeniul petrolului si gazelor
După rezultate financiare anuale record, conducerea a confirmat că ia în considerare vânzarea unor active pe segmentul ...
Olanda, Germania şi Austria, principalii investitori străini în companiile româneşti. Ţara noastră a atras anul trecut peste 50 de miliarde de euro
Olanda, Germania şi Austria, principalii investitori străini în companiile româneşti. Ţara noastră a atras anul trecut ...
Totalul investiţiilor străine în companiile româneşti se ridică în 2022 la peste 50 de miliarde de euro, în top 3 ...