1EUR = 4.8246 RON | Bucureşti 11 º

Finanţe şi bănci

Cele mai mari bănci româneşti şi Nomura vor să vândă obligaţiunile de 500 mil. euro emise de Primăria Capitalei

Două consorţii formate din BCR şi BRD, pe de o parte şi Raiffeisen Bank, Banca Transilvania şi compania de investiţii Nomura, pe de altă parte,  concurează pentru a intermedia vânuartea de obligaţiuni de 500 de milioane de euro ale Primăriei Capitalei, potrivit ZF.ro.

27 noi, 2014 | ECONOMICA.net

Două consorţii formate din BCR –BRD şi Raiffeisen Bank, pe de o parte şi Banca Tran­silvania şi banca japoneză Nomura, pe de altă parte, au depus ofertele pentru a intermedia emiterea şi vânzarea unor obligaţiuni ale Pri­măriei Bucureştiului denominate în lei în valoare maximă de echivalentul a 500 mil. euro (2,2 mld. lei), potrivit unor surse din piaţă citate de ZF.ro.

Intermedierea emisiunii va costa 6,45 milioane de lei, fără TVA. Consorţiul câştigător va pregăti şi derula oferta, după ce va obţine de la ASF aprobarea prospectului de ofertă. Data ofertei nu este certă, ci depinde de condiţiile pieţei. Obligaţiunile se vor lista la bursa din Bucureşti - mai scrieZF.ro.

Primăria  Capitalei a anunţat la începutul anului că va emite o nouă serie de obligaţiuni pentru a le plăti pe cele lansate în 2005 şi care au scadenţa în iunie 2015. Miercuri la ora 11.00 a expirat termenul-limită pentru depunerea ofertelor, iar la ora 12.00 a fost programată deschiderea ofertelor.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO