Cele mai tari gadgeturi pentru copii

Îţi aminteşti cum era în copilărie? Fără nicio grijă, petreceai ore întregi alături de jucăriile pe care le iubeai. Au fost momente unice de care ai vrea să se bucure, la rândul lor, şi copiii tăi.
Economica.net - lun, 10 feb. 2014, 12:28
Cele mai tari gadgeturi pentru copii

Când devii părinte, e important să le oferi cele mai potrivite cadouri în funcţie de vârsta, dorinţele şi inclinaţiile lor şi care să le facă plăcere în acelaşi timp. Alegerea nu este niciodată simplă. Riscul major este să cumperi jucării pentru copilul care ai fost. De aceea trebuie să înţelegi ca azi copii sunt diferiţi, expuşi la multă informaţie şi la tehnologii de ultima oră.

Inainte de a lua decizia, arunca o privire la recomandarile pe care ţi le fac specialiştii categoriei Universul Copiilor de pe Okazii.ro. Vei găsi cadouri care să fie pe placul copiilor şi să îndeplinească şi un rol educativ.

Elicopter cu telecomanda, de la 79 de lei
Fiecare băietel îşi doreşte la un moment dat să devină pilot. Pe lângă bucuria pe care i-o vei oferi, vei avea o ocazie excelentă să petreci mai mult timp în compania lui.

Tableta copii, de la 49 de lei
De ce să-i cumperi o tabletă? Sunt o mulţime de avantaje: poate să deseneze, să înveţe mai uşor o limbă străină, să înveţe să citească  şi să socotească mai repede. Poate fi folosită în foarte multe scopuri educaţionale.

Laptop copii, de la 65 de lei
E o investiţie bună pentru micul tău geniu. Îi va stimula creativitatea şi il va face să înveţe cu plăcere lucruri importante pentru dezvoltarea lui.

Pistol Nerf,  de la 259 de lei
Imaginează-ţi numai ce bucurie  va reprezenta această jucărie  pentru micii războinici. Vor fi ore bune de distracţie în compania prietenilor şi, de ce nu, şi a părinţilor. E un mod plăcut de a petrece timp cu cei mici.

Hexbug, de la 159 de lei
Cauţi un cadou special, care să bucure şi să surprindă în acelaşi timp? Intră în lumea fascinantă a micro-roboţilor, creaturi simpatice şi inteligente, care stimulează simultan imaginaţia şi spiritul practic al copiilor.

Pix spion, de la 79 lei
Pentru un mic agent secret, va deveni un accesoriu de neînlocuit. Poate face cu el poze, înregistrări video şi se va bucura de rezultate. E primul pas să se transforme într-un adevărat James Bond.

Ceas telefon, de la 360 de lei
Este un accesoriu special, pe care îl va arăta prietenilor şi de care va fi foarte mândru. Ineditul combinaţiei tehnologice îi va asigura un ascendent asupra celor din grupul lui social.

Tobe electronice, de la 720 de lei

Cu acest cadou îşi va exersa talentul muzical, fără grija că-i deranjează pe vecini. Poţi regla chiar tu intensitatea sunetului tobelor electronice, printr-un simplu buton, iar micul toboşar se poate dezlănţui în voie.

Copiii tăi merită ce e mai bun, iar bucuria lor este primul motiv pentru fericirea ta. Alege un cadou pentru ei de pe Okazii.ro şi oferă-le cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Okazii.ro iţi pune la dispoziţie mai multe modalităţi prin care să te asiguri că închei tranzacţiile în cele mai bune condiţii.

Pentru ca banii tăi să fie în siguranţă, foloseşte serviciul Garanţia de Livrare, care este gratuit pentru cumpărători. Prin intermediul acestuia, Okazii.ro îţi garantează că îţi vei recupera banii dacă produsul pe care l-ai primit nu corespunde descrierii făcute de vânzător.

În plus, poţi alege să închei tranzacţii cu vânzătorii verificaţi. Dacă observi menţiunea “premium” în cazul acestora, ştii că este vorba despre vânzători certificaţi de Okazii.ro, pentru un nivel înalt de profesionalism şi seriozitate. De asemenea, sistemul de calificative acordate vânzătorilor te poate ajuta să îţi faci o idee foarte clară despre seriozitatea vânzătorului respectiv.

În cazul în care plăteşti produsele online cu cardul, banii ajung la vânzător doar dacă ai primit exact produsul comandat. În caz contrar, ai cinci zile la dispoziţiei în care poţi returna produsul.

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...