1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

Cele mai tari telefoane lansate în anul 2013

Producătorii  au lansat anul acesta telefoane cu procesoare din ce în ce mai puternice, camere performante şi memorii interne extinse.

24 dec, 2013 | ECONOMICA.net

ECONOMICA.NET a analizat lansările din acest an şi astfel am realizat o listă a celor mai bune telefoane apărute pe piaţa românească în acest an. 

Samsung Galaxy S4, lansat în luna martie a anului, este un smartphone care vine cu un ecran full HD de 5 inci, un procesor  quad-core de 1.6 Ghz, o memorie RAM de 2GB şi o memorie internă ce poate ajunge şi la 64 GB.

HTC One a fost lansat tot în luna martie a anului şi vine cu un ecran Full HD de 4.7 inci, un procesor quad-core de 1.7 Ghz, o memorie RAM de 2GB şi o memorie internă ce variază între 32 şi 64 GB în funcţie de variantă.

Sony Xperia Z1 a apărut pe piaţă în luna septembrie a acestui an. Vine cu un ecran full HD de 5 inci, un procesor quad-core de 2.2Ghz, o memorie RAM de 2GB, una internă de 16GB şi una dintre cele mai bune camere de pe un smartphone, 20.7 megapixeli.

Samsung Galaxy Note 3, este considerat cel mai puternic smartphone din lume, a apărut în luna septembrie a acestui an şi vine cu un ecran full HD de 5.7 inci, un procesor quad-core de 2.3 Ghz, o memorie RAM de 3GB, o memorie internă de până la 64GB şi o cameră de 13 megapixeli, capabilă să filmeze la rezoluţie 4K.

LG Nexus 5 a apărut pe piaţă în luna noiembrie a acestui an, vine cu un procesor quad-core de 2.3 Ghz, o memorie RAM de 2GB, o memorie internă ce poate ajunge la 32GB, un ecran full HD de 4.95 inci şi o cameră destul de slăbuţă de 8 megapixeli.

iPhone 5S, generaţia cu numărul şapte de smartphone-uri lansate de Apple, a fost lansat pe piaţă în luna septembrie a anului. Vine cu un procesor A7 dual-core de 1.3 Ghz, 1 GB de RAM şi o memorie internă de până la 64 GB în funcţie de varianta aleasă.

Nokia Lumia 1020 a apărut pe piaţă în luna iulie a acestui an şi vine cu cea tare cameră de pe piaţă de 41 megapixeli, un procesor dual-core de 1.7 Ghz, 1GB de RAM, o memorie internă ce poate ajunge până la 32 de GB.

LG G2 a fost lansat în luna septembrie şi este cel mai puternic telefon scos de producătorul corean. Vine cu un ecran full HD de 5.2 inci, un procesor quad-core de 2.26 Ghz, o memorie RAM de 2GB, una internă de până la 32 GB şi o cameră de 13 megapixeli.

BlackBerry Z30, cel mai recent model lansat de producătorul canadian, vine cu un procesor dual-core de 1.7 Ghz, o memorie RAM de 2GB, o memorie internă de 16 GB şi o cameră de 8 megapixeli.   

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO