1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Centrul comercial Coresi din Braşov, închiriat 80%. În decembrie, chiriaşii se pot muta

Coresi Shopping Resort, construit de Immochan în proporţie de 70%, este închiriat în proporţie de 80%. În luna decembrie, dezvoltatorul va putea preda către chiriaşi 50% dintre suprafaţa centrului comercial.

30 sep, 2014 | | ECONOMICA.net

Cele mai noi contracte sunt parteneriatele încheiate cu H&M, care a contractat în cadrul Coresi un spaţiu de 2.200 mp, şi cu iStyle, Apple Premium Reseller.

În acest moment clădirea este ridicată în întregime, închiderea faţadelor este realizată în proporţie de 90% iar parcarea este construită în procent de 50%.

„Facem tot posibilul ca în 2-3 săptămâni să terminăm lucrările în exterior, înainte de debutul sezonului rece. Astfel, odată ce vom putea lucra doar la interior, avansul lucrărilor nu va mai fi influenţat de ploi sau îngheţ şi vom putea intra în linie dreaptă pentru finalizarea ultimei etape a construcţiei, cea în care sunt realizate instalaţiile şi amenajările. Prin urmare, în luna decembrie a acestui an vom putea livra către marii operatori circa jumătate din spaţiul Coresi, urmând ca în a doua jumătate a lunii ianuarie să finalizăm acest proces. Primele livrări vor fi făcute către chiriaşii care au contractat suprafeţe mai mari, pentru că amenajarea spaţiilor lor durează mai mult", a declarat Tatian Diaconu, director general al Immochan România.

Printre chiriaşi se numără Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Mim, Kenvelo, Tom Taylor, Time Out, Lee Cooper, Brioche Doree, Flanco, Decimas, Sabrini, Yves Rocher, MOA, Arsis - Vodafone, Inmedio şi Sensiblu.

„În acest moment, spaţiile de dimensiuni medii, cu suprafeţe cuprinse între 500 şi 1.000 mp, nu mai sunt disponibile şi am fost puşi în situaţia de a nu putea onora cererile unor retaileri care îşi doreau să fie prezenţi în cadrul Coresi Shopping Resort. Prin urmare, ne gândim din ce în ce mai mult să demarăm cât mai repede lucrările la faza a doua a proiectului, cea de retail park, în care vom reuni comercianţi care au nevoie de spaţii cuprinse între 1.000 şi 2.000 mp", mai spune Diaconu.

Investiţia în prima fază a proiectului Coresi de la Braşov, dezvoltat pe terenul fostei fabrici Tractorul, se ridică la 60 de milioane de euro.  Proiectul include un centru de distracţii indoor şi o zonă de cinema, cu o suprafaţă de 3.200 mp pentru opt săli digitale. Galeria comercială are o suprafaţă de 32.000 mp şi o lungime de 650 metri, 10% din galerie fiind destinată zonei de food court. În exterior sunt construite 2.400 de locuri de parcare iar pe câteva hectare sunt amenajate spaţii verzi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO