Cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire în Bucureşti se pot depune de săptămâna viitoare

Cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire pentru sezonul rece 2016-2017 se pot depune la primăriile de sector de săptămâna viitoare, în sectorul 2 însă solicitările se înregistrează încă din data de 1 octombrie.
Economica.net - vin, 14 oct. 2016, 15:17
Cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire în Bucureşti se pot depune de săptămâna viitoare

Potrivit Primăriei Sectorului 1, a demarat deja distribuirea formularelor/declaraţiilor pe proprie răspundere pentru acordarea acestui sprijin financiar. Cererile/declaraţiile pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se depun, începând cu 17 octombrie, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) sector 1, bulevardul Mareşal Averescu nr. 17, după următorul program: luni – joi, între orele 8,00 – 16,30, iar vineri în intervalul orar 8,00 – 14,00.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 au precizat, vineri, pentru AGERPRES, că solicitările de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei se înregistrează la sediile DGASPC începând cu data de 1 octombrie. Formularele completate, însoţite de actele doveditoare, se depun la: Serviciul Asistenţă Socială Baicului – str. Heliade între Vii nr. 36, Serviciul Asistenţă Socială Pantelimon – bd. Basarabia nr. 90, Serviciul Asistenţă Socială Glinka – str. M.I. Glinka nr. 7, Serviciul Asistenţă Socială Maşina de Pâine – şos. Colentina nr. 25-27, Serviciul Asistenţă Socială Silvestru – str. J.L. Calderon nr. 39, ‘individual sau prin reprezentantul asociaţiei’, după următorul program: luni – joi, în intervalul orar 8,00 – 16,00, iar vineri între orele 8,00 – 14,00.

La nivelul Sectorului 2, pentru sezonul rece 2015-2016 au beneficiat de ajutor de încălzire a locuinţei 2.303 de persoane singure sau familii.

Primăria Sectorului 3 a informat că persoanele interesate de obţinerea ajutorului pot depune documentaţia, începând de pe 17 octombrie, la sediul DGASPC din strada Parfumului şi la punctul de lucru din bd.1 Decembrie 1918, de luni până joi, în intervalul orar 9,00-15,00.

Formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei se pot ridica de la sediul DGASPC sector 3 şi de la punctul de lucru din bd.1 Decembrie 1918. Cei care doresc să beneficieze de ajutoare pot ridica formularele necesare întocmirii dosarului şi depune cererile prin intermediul asociaţiilor de proprietari sau locatari.

În Sectorul 4, cererea şi celelalte acte se înregistrează, începând de luni, 17 octombrie, la Serviciul Prevenire Marginalizare Socială şi Intervenţii de Urgenţă din cadrul DGASPC, cu sediul în b-dul Metalurgiei, în incinta Grupului Şcolar ‘Miron Nicolescu’, unde programul de lucru cu publicul este: luni – miercuri, între orele 8,30 – 16,00, joi – 8,30 – 18,00, iar vineri – 8,30 – 13,30.

‘Cererile pentru ajutoarele de căldură se depun la Registratura DGASPC Sector 5, începând cu data de 20 octombrie, pentru a beneficia de toată perioada de acordare a ajutorului. În funcţie de volumul de cereri, se vor deschide şi alte puncte de colectare a cererilor, care vor fi făcute publice’, a declarat directorul general al DGSPC Sector 5, Florentina Popescu, pentru AGERPRES.

În Sectorul 6, cei interesaţi pot depune cererea şi celelalte acte începând de pe 17 octombrie. Acestea se înregistrează la Serviciul Ajutor Social de pe strada Floare Roşie. În sezonul precedent, dintre cele 1.194 de cereri depuse, au fost acordate, în urma verificărilor, 1.099 de ajutoare de încălzire.

Te-ar mai putea interesa și
Cafeaua nu se va ieftini prea curând, pentru că fermierii vietnamezi aşteaptă contracte mai avantajoase
Cafeaua nu se va ieftini prea curând, pentru că fermierii vietnamezi aşteaptă contracte mai avantajoase
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi vinde......
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general al NATO
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general ...
"Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige" în războiul împotriva Rusiei, cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte ...
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Mult anticipata și discutata înjumătățire a cantității disponibile de Bitcoin a avut loc în 20 aprilie. Această ...
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
 Prim-ministrul elen Kyriakos Mitsotakis a declarat că Grecia nu poate oferi Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană ...