1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

IT&C

CERT-RO inițiază o campanie de voluntariat pentru a ajuta prestatorii de servicii medicale să se apere de atacuri cibernetice

CERT-RO, împreună cu un grup de profesionişti în domeniul securităţii cibernetice, au lansat un program de voluntariat pentru a sprijini furnizorii de servicii de sănătate să facă faţă provocărilor crizei în această perioadă dificilă, în care sectorul medical din România este puternic solicitat de pandemia COVID-19, a anunţat luni compania, informează Agerpres.

25 mai, 2020 | Agerpres

"Iniţiativa poartă numele Cyber Volunteers-19 şi este inspirată după un program similar, lansat în Marea Britanie. Obiectivul principal al iniţiativei este asigurarea serviciilor de prevenire şi răspuns în cazul atacurilor de securitate cibernetică lansate împotriva serviciilor de asistenţă medicală din România. Dacă sunteţi un profesionist în domeniul securităţii cibernetice şi sunteţi interesat de această activitate de voluntariat, puteţi să vă alăturaţi iniţiativei prin grupul LinkedIn dedicat", menţionează reprezentanţii CERT-RO într-un comunicat.

Furnizorii de servicii medicale care au nevoie de asistenţă pot scrie la adresa [email protected] sau pot utiliza formularul de contact de pe site-ul CERT-RO.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO