1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 9 º

News

CertAsig îşi consolidează capitalul prin investiţia făcută de compania italiană ABC Assevera

CertAsig anunţă încheierea unui acord cu un nou partener strategic, ABC Assevera - o societate financiară italiană, care va face o investiţie substanţială în companie, potrivit unui comunicat de presă al asigurătorului.

10 dec, 2019 | Agerpres

"CertAsig este cunoscută în piaţă ca fiind o societate flexibilă şi dinamică. Acest parteneriat ne permite să ne consolidăm poziţia în pieţele în care operăm şi să urmărim, în acelaşi timp, noi oportunităţi de creştere, întărindu-ne reputaţia de companie inovatoare pentru clienţii şi partenerii noştri", declară reprezentanţii companiei.

În urma acestei investiţii, capitalul disponibil al societăţii va fi mai mult decât dublul nivelului cerut de standardele internaţionale Solvency II. Tranzacţia este supusă aprobării Autorităţii de Supraveghere Financiară.

CertAsig, înfiinţată în 2003, oferă produse de asigurare destinate societăţilor comerciale printr-o reţea de parteneri de brokeraj din România şi Bulgaria. A fost pionier în dezvoltarea asigurărilor de garanţii în România şi în Bulgaria şi este lider în soluţii de asigurare inovatoare, inclusiv asigurare cibernetică şi drone. În 2018, a subscris prime brute în valoare de 12,4 milioane euro.

ABC Assevera S.p.A. este o companie de investiţii cu sediul în Roma, cu un capital de 20 de milioane euro. Societatea oferă servicii de investiţii şi soluţii de specialitate pentru o gamă largă de clienţi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO