CEZ vinde energie electrică și gaze în magazinele Altex și Media Galaxy

CEZ Vânzare anunță un parteneriat cu Altex, prin care vinde în magazinele Altex și Media Galaxy pachete de energie electrică și gaze, cu un termostat la reducere, care poate fi achiziționat și în rate.
Mihai Nicuţ - lun, 23 aug. 2021, 14:12
CEZ vinde energie electrică și gaze în magazinele Altex și Media Galaxy

Pachetele CEZ Verde (energie 100% regenerabilă), CEZ Gaz Optim și CEZ Gaz Optim Plus împreună cu termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa pot fi contractate începând cu data de 23 august în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy, cu o reducere de până la 44% la prețul termostatului, arată CEZ într-un comunicat de presă

“Ne dorim să fim mereu aproape de clienții noștri și în alte locații decât cele tradiționale. Prezența ofertelor CEZ Vânzare în magazinele Altex și Media Galaxy vine în beneficiul potențialilor clienți care caută un parteneriat de durată cu soluții de optimizare a costurilor lunare incluse. Continuăm acțiunile și ofertele avantajoase de energie și gaze naturale care includ soluții sustenabile și promovează consumul responsabil de resurse”, a declarat Cornelia Szabo, CEO CEZ Vânzare și Președinte al Directoratului CEZ Vânzare.

“Produsele de energie CEZ Vânzare se vor găsi din această săptămână în toate magazinele Altex și Media Galaxy. Astfel, oferim clienților noștri o gamă variată de produse la prețuri mici, dar și servicii de calitate, așa cum i-am obișnuit. Ne dorim să fim un magazin în care clienții au acces într-un singur loc la toate serviciile menite să le îmbunătățească experiența de cumpărare și să le salveze timp în alegerile făcute”, spune și Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Iată ce pachete CEZ pot fi cumpărate din magazinele Altex și Media Galaxy

 CEZ Verde cu termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa
Pachetul cu termostat implică un contract de energie 100% regenerabilă pentru acasă și o reducere de aproximativ 44% la prețul termostatului. Clienții vor beneficia de o ofertă din piața concurențială cu preț fix al energiei pe 12 luni. Oferta presupune un preț de 0,307 lei/kWh (energia activă doar, fără tarife de rețea și taxe) și un abonament zilnic de 38 de bani.

 CEZ Gaz Optim/ CEZ Gaz Optim Plus cu sau fără termostatul inteligent CEZ Vânzare by Cosa
Pachetul oferă un produs de gaze naturale și un termostat inteligent CEZ Vânzare by Cosa pentru a eficientiza consumul de gaze. Ai până la 44 % reducere la prețul termostatului dacă alegi unul dintre pachetele CEZ Vânzare de mai sus, în magazinele Altex sau Media Galaxy. Potrivit satelor din comparatorul ANRE, aceste oferte presupun fie un preț al gazului-marfă (fără costuri de rețea și taxe) de 181 lei/MWh de gaze, fără abonament, fie un preț de 172 de lei plus un abonament zilnic de 40 de bani.

Compania arată că, pentru a semna un contract de furnizare de gaze sau energie în magazine, clientul are nevoie de o copie a cărții de identitate, o factură CEZ Vânzare recentă (energie electrică sau gaze naturale, după caz) și un act de proprietate/ spațiu (necesar în cazul contractării pachetelor de gaze naturale).

CEZ oferă, pentru achiziția termostatului, plata în rate egale în 12 sau 24 de tranșe, fără documente suplimentare, instalare gratuită, asigurată de CEZ Vânzare (în termen de 20 de zile de la intrarea în vigoare a contractului de furnizare), garanție 2 ani și suport gratuit, 24/7, în utilizarea termostatului.

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. CEZ Vânzare este una dintre cele mai mari firme de furnizare de energie electrică din țară, care a intrat și pe segmentul de furnizare de gaze naturale.

Te-ar mai putea interesa și
Listare Premier Energy. Compania debutează la Bursa de Valori Bucureşti
Listare Premier Energy. Compania debutează la Bursa de Valori Bucureşti
Premier Energy se listează la Bursa de Valori Bucureşti, astăzi, 28 mai 2024....
Ungaria respinge ideea reintroducerii serviciului militar obligatoriu în Europa
Ungaria respinge ideea reintroducerii serviciului militar obligatoriu în Europa
Ministrul ungar de externe Peter Szijjartor a declarat luni că ''propunerile nebuneşti'' de reintroducere a serviciului ...
Șeful Citroen admite, pentru prima dată oficial, că marca sa concurează cu Dacia
Șeful Citroen admite, pentru prima dată oficial, că marca sa concurează cu Dacia
Thierry Koskas, CEO al Citroen și director global de vânzări și marketing al Stellantis, a admis pentru prima dată că ...
Încă o ieftinire a carburanților, azi. Cât costă acum benzina și motorina
Încă o ieftinire a carburanților, azi. Cât costă acum benzina și motorina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus din nou, azi-dimineață, prețul carburanților, ...