1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 25 º

Companii

CFR: 77 de trenuri de stat şi private vor circula sâmbătă noaptea după ora de vară

În noaptea de 25 spre 26 martie, când România trece la ora oficială de vară, 30 de trenuri vor staţiona până la schimbarea orei, iar 47 de garnituri îşi vor modifica ora în parcurs, a anunţat sâmbătă CFR Călători.

25 mar, 2017 | News.ro

"Trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare, circulaţia urmând a se efectua conform orarului prevăzut în mersul trenurilor", precizează compania.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 03.00, care devine ora 04.00, îşi vor continua mersul până la staţia de destinaţie, iar în cazul când orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 04.00 - 05.00, trenurile vor pleca în ordinea rangului, spun oficialii CFR Călători.

"Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea la ora de vară se face în aceeaşi zi de duminică, 26 martie 2017, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare", adaugă aceştia.

Compania recomandă călătorilor să consulte paginile de facebook sau site-urile operatorilor de călători pentru informaţii actualizate despre trenurile înscrise în circulaţie (compania naţională CFR Călători şi operatorii privaţi Regiotrans SRL Brasov, Interregional SRL, Transferoviar Calatori şi Softrans SRL).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO