1EUR = 4.8319 RON

News

CFR Călători: Trafic feroviar, deschis pe toate magistralele

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele, însă pe secţiile Bucureşti - Galaţi, Bucureşti - Urziceni, Ploieşti - Urziceni - Slobozia, Videle - Giurgiu şi Medgidia - Tulcea se circulă în continuare cu un număr redus de trenuri, informează, luni, CFR Călători.

03 feb, 2014 | Mediafax

De asemenea, o serie de trenuri sunt în continuare anulate, ca urmare a restricţiilor de trafic privind circulaţia cu automotoare.

CFR Călători precizează că, marţi, pe ruta Bucureşti Nord - Ploieşti Sud - Buzău - Făurei - Galaţi şi retur, vor circula suplimentar următoarele trenuri: IR 12794, cu plecare din Galaţi la ora 6,15, IR 11673, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 13,40, IR 12792, cu plecare din Galaţi la ora 17,40, IR 12791, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 18,10.

Trenul IR 12794, cu plecare din Galaţi la ora 6,15, va circula şi miercuri, subliniază compania.

'Echipele feroviare intervin pentru asigurarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă. Recomandăm  pasagerilor ca înainte de călătorie să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească. (...) Companiile CFR Călători şi CFR SA le mulţumesc pentru înţelegere pasagerilor şi le cer scuze pentru situaţiile neplăcute apărute în această perioadă din cauza condiţiilor meteo dificile', se menţionează într-un comunicat al CFR Călători.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO