China a pus la dispoziţie gratuit Ghidul pentru tratarea infecţiilor de coronavirus – DOCUMENT

Un grup de medici de la Facultatea de Medicină a Universității din Zhejiang, sub coordonarea profesorului Tingbo Liang, președintele The First Affiliated Hospital, au elaborat un manual pentru tratarea infecțiilor de coronavirus, transmis presei de către Huawei România. Conform mesajului doctorilor din China, ţară în care a izbucnit pandemia, spitalele sunt locul unde virusul este combătut, nu locul în care acesta ne infrânge.
Economica.net - mie, 25 mart. 2020, 11:58
China a pus la dispoziţie gratuit Ghidul pentru tratarea infecţiilor de coronavirus - DOCUMENT

„Compania este de părere că în această perioadă, resursele tehnologice și de know-how ajută și dorește să vă aducă la cunoștință un material dezvoltat de medicii chinezi, pe baza experienței in lupta cu covid-19”, spune Huawei România.

Ghidul este destinat pentru uzul instituțiilor medicale și nu numai. Documentul are 68 de pagini şi cuprinde trei puncte ce aduc în discuție măsuri priving prevenția și controlul răspândiri virusului, diagnosticul și tratamentul în unitățile sanitare, precum și asistența medicală acordată pacienților.

„Pentru a ne asigura că acest război poate fi câștigat, trebuie să ne asigurăm mai întâi că personalul nostru medical are suficiente resurse, inclusiv experiență și tehnologii. Trebuie de asemenea să ne asigurăm că spitalul este și câmpul de luptă unde eliminăm virusul, nu unde virusul ne învinge pe noi”, se arată în prefaţa documentului.

Puteţi citi DOCUMENTUL integral AICI.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Statele Unite „sunt direct implicate” în conflictul din Ucraina, afirmă Kremlinul
Kremlinul a susţinut joi că livrarea rachetelor americane ATACMS către Kiev nu va schimba nimic în conflictul din Ucraina, după ce Washingtonul a anunţat că va furniza Ucrainei astfel de......
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Test Dacia Duster 3: Schimbare radicală
Dacia Duster, SUV-ul asamblat exclusiv în România pentru piața europeană, a ajuns la a treia generație și, de-a lungul ...
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov
Uber extinde serviciul Uber Green la Brașov, la șase ani de când a lansat serviciul în România.
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în UE au crescut cu 5,3% în 2023. În România au urcat cu 16,1%
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est ...