1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

News

China a pus la dispoziţie gratuit Ghidul pentru tratarea infecţiilor de coronavirus - DOCUMENT

Un grup de medici de la Facultatea de Medicină a Universității din Zhejiang, sub coordonarea profesorului Tingbo Liang, președintele The First Affiliated Hospital, au elaborat un manual pentru tratarea infecțiilor de coronavirus, transmis presei de către Huawei România. Conform mesajului doctorilor din China, ţară în care a izbucnit pandemia, spitalele sunt locul unde virusul este combătut, nu locul în care acesta ne infrânge.

25 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Documente atasate:

"Compania este de părere că în această perioadă, resursele tehnologice și de know-how ajută și dorește să vă aducă la cunoștință un material dezvoltat de medicii chinezi, pe baza experienței in lupta cu covid-19", spune Huawei România.

Ghidul este destinat pentru uzul instituțiilor medicale și nu numai. Documentul are 68 de pagini şi cuprinde trei puncte ce aduc în discuție măsuri priving prevenția și controlul răspândiri virusului, diagnosticul și tratamentul în unitățile sanitare, precum și asistența medicală acordată pacienților.

"Pentru a ne asigura că acest război poate fi câștigat, trebuie să ne asigurăm mai întâi că personalul nostru medical are suficiente resurse, inclusiv experiență și tehnologii. Trebuie de asemenea să ne asigurăm că spitalul este și câmpul de luptă unde eliminăm virusul, nu unde virusul ne învinge pe noi", se arată în prefaţa documentului.

Puteţi citi DOCUMENTUL integral AICI.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO