1EUR = 4.7536 RON | Bucureşti 23 º

Extern

China va organiza Congresul Mondial al Mobilelor în luna iunie

În perioada 26-29 iunie va avea loc în China la Shanghai Congresul Mondial al Mobilelor (The Mobile World Congress - MWC), un eveniment de vârf pentru tehnologia de generație viitoare din Asia.

20 mai, 2019 | ECONOMICA.net

Tema de anul acesta este "Conectivitate inteligentă", iar evenimentul din acest an scoate în evidență subiecte de ultimă generație, printre care 5G, Internetul obiectelor, Inteligența artificială și Big data, potrivit agenției de presă chineză.

MWC Shanghai va dura trei zile și va include conferințe, summit-uri și expoziții.

Peste 200 de vorbitori și directori de clasă mondială, inclusiv Xu Ziyang, directorul executiv al ZTE, și Cristiano Amon, președintele Qualcomm Incorporated, vor participa la conferință.

Giganții din domeniul telecomunicațiilor și tehnologiei vor prezenta, de asemenea, ultimele inovații, produse și soluții de vârf.

Companiile renumite în domeniul comunicații, inclusiv Huawei, Ericsson, Nokia, Qualcomm, BICS și Kazakhtelecom, vor participa la eveniment.

Organizatorii se așteaptă să primească peste 60.000 de vizitatori profesioniști și 550 de companii renumite din peste 110 de țări.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO