1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

Extern

China va reduce salariile directorilor marilor companii de stat

Salariile nejustificat de mari ale directorilor principalelor companii controlate de stat trebuie ajustate, a declarat luni seară preşedintele Chinei, Xi Jinping, transmite Xinhua.

19 aug, 2014 | Agerpres

La o reuniune a unui grup destinat reformării sistemului de plată pentru directorii companiilor controlate direct de guvernul central, preşedintele chinez a apreciat că societăţile controlate de stat trebuie să se asigure că nivelul lor de salarizare este unul adecvat şi că salariile acordate managerilor sunt supravegheate în mod strict.

'Veniturile nejustificat de mari trebuie regulate', a declarat Xi Jinping, care a făcut totodată un apel către directorii companiilor de stat să accepte şi să sprijine măsurile de reformă. Preşedintele chinez a adăugat că directorii companiilor de stat nu vor beneficia de alte avantaje decât cele prevăzute în reglementările financiare şi fiscale.

La aceeaşi reuniune, Xi Jinping a anunţat că ţara va forma noi grupuri de media care sunt puternice şi credibile. Media tradiţionale şi noile media trebuie să se completeze între ele iar integrarea lor ar trebui să acopere atât conţinutul, cât şi canalele, platformele, operaţiuni şi managementul, a precizat preşedintele chinez.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO