Cinci lucruri importante pentru începători privind pariurile sportive

Fascinația oamenilor pentru sport nu cunoaște limite și se manifestă în forme diferite, de la suporter la suporter. Unora la place sa urmărească la televizor meciurile preferate, alături de alți fani ai acestui fenomen, în timp ce alții strâng cu pasiune așa-numitele “collectibles”, achiziționate în jurul pasiunii pentru un anumit sport. 
Ion Dobreanu - vin, 26 mart. 2021, 16:51
Cinci lucruri importante pentru începători privind pariurile sportive

În categoria celor care iubesc să urmărească diferite competiții sportive intră și pariorii pe evenimente sportive. Ești tentat de ceva vreme să pășești în rândul celor care mizează sume reale de bani pe meciuri din fotbal, baschet, handbal, eSports, darts, dar și alte sporturi de actualitate? Iată ce trebuie să știi:

Pariurile sportive pot fi plasate online

De pe laptop sau device-urile mobile, poți miza acum sume de bani pe evenimentele sportive preferate. Pune pe biletul de astăzi: pariuri la fotbal, tenis, jocuri populare pe continentul american, partide din eSports și multe alte sporturi importante. Fii alături de echipele tale preferate pe întreaga perioadă a partidei respective, alegând să pariezi live pe meciul respectiv și să urmărești în timp real evoluția jocului, cu ajutorul tehnologiei live streaming. 

Pariurile sportive descriu o ofertă variată 

Alege o platformă online cu pariuri sportive și consultă oferta zilei. Ai parte de evenimente sportive chiar și din sporturi neobișnuite pentru fanii români ai sportului, alături de cote ce îți pot aduce câștiguri pe care nu le poți trece cu vederea. 

Un site de pariuri cu respect pentru utilizatorii săi le pune acestora la dispoziție o gamă cât mai variată de evenimente sportive, astfel încât să poată alege cele mai convenabile variante de joc pentru ziua respectivă. 

Pariurile sportive trebuie văzute ca o distracție 

Dacă vrei sa testezi pe propria ta piele nivelul de distracție pe care ți-l poate oferi un bilet plasat la pariuri, fă acest pas către lumea cotelor și a evenimentelor sportive cu următoarea idee bine întipărită în minte: pariurile sportive reprezintă o altă variantă de a-ți petrece timpul liber. 

Ținând cont chiar de la primele bilete de această idee, vei putea accepta mult mai ușor eventualele pierderi, privindu-le mai degrabă ca pe investiții în timpul tău liber, decât ca pe niște pierderi ale unor părți din bugetul alocat pariurilor.  

Pariurile sportive nu reprezintă o sursă sigură de îmbogățire

Evită să abordezi astfel chestiunea pariurilor sportive, deoarece riști să îți expui o mare a bugetului pentru pariuri unor variabile asupra cărora nu ai niciun control. Chiar dacă există pe piață așa-numiții tipsteri, care îți pot oferi (doar) contra cost cele mai bune ponturi ale zilei, previziunile acestora nu îți pot garanta faptul ca vei câștiga în acea zi. 

Rezultatul unui meci nu ține cont nici de evoluția de până în acel moment a celor două echipe, nici de flerul omului cu pronosticurile, astfel încât să mizezi pe faptul că poți obține câștiguri substanțiale, de la o zi la alta. Pentru a face acest lucru, este nevoie de o disciplină de fier, ce determină un stil de pariere responsabil. 

Pariurile sportive pot crea dependență 

Activitatea de pariere are menirea de a-ți oferi o experiență cât mai plăcuta, atunci când timpul și veniturile obținute lunar îți permit acest lucru. Cu toate acestea, există riscul de a aluneca ușor pe o pantă descrisă de efecte negative ale acestui obicei. 

Dependența de pariuri sportive se poate manifesta prin: nevoia de a juca în fiecare moment al zilei; obiceiul de a paria “din plictiseală”; certuri cu cei apropiati, privind această chestiune; neglijarea locului de muncă și a responsabilităților familiale, din cauza pariurilor sportive etc.

În cazul în care manifești un astfel de comportament, este indicat să soliciți din timp ajutor de specialitate, pentru a ,minimiza efectele negative pe care le oferi o astfel de adicție. 

Dacă te afli în fața primului tău bilet la pariuri, îți dorim “Distracție Plăcută”! Ține cont de sfaturile de mai sus, pentru a te bucura mereu de această activitate dedicată timpului liber!  

Sursa foto: PIXABAY

 

Te-ar mai putea interesa și
Virgil Popescu: „Am ajuns la un acord privind noi măsuri în energie”. S-a decis supraimpozitarea companiilor din energie și reducerea obligatorie a consumului în orele de vârf, cu 5%
Virgil Popescu: „Am ajuns la un acord privind noi măsuri în energie”. S-a decis supraimpozitarea companiilor din energie ...
Miniştrii energiei din ţările europene au ajuns, vineri, la un acord politic privind o serie de noi măsuri care vor fi luate în sectorul energetic, a scris, pe Facebook, ministrul român de......
Metrorex introduce în circulație încă șapte trenuri odată cu începerea anului universitar
Metrorex introduce în circulație încă șapte trenuri odată cu începerea anului universitar
Metrorex a informat vineri că, din 3 octombrie, odată cu începerea anului universitar, vor fi introduse în circulație ...
Blue Air anunță că nu va putea zbura din 10 octombrie. Se poartă discuții pentru restructurare
Blue Air anunță că nu va putea zbura din 10 octombrie. Se poartă discuții pentru restructurare
Blue Air anunță că nu va putea zbura din 10 octombrie. Se poartă discuții pentru restructurare, a anunțat compania.
Agenţia de turism Litoralulromanesc.ro lansează primele pachete la mare pentru vara viitoare, care beneficiază de reduceri de până la 50%
Agenţia de turism Litoralulromanesc.ro lansează primele pachete la mare pentru vara viitoare, care beneficiază de reduceri ...
Românii care se gândesc deja la vacanţa la mare de vara viitoare au la dispoziţie primele pachete turistice din programul ...