Cinci lucruri importante pentru începători privind pariurile sportive

Fascinația oamenilor pentru sport nu cunoaște limite și se manifestă în forme diferite, de la suporter la suporter. Unora la place sa urmărească la televizor meciurile preferate, alături de alți fani ai acestui fenomen, în timp ce alții strâng cu pasiune așa-numitele “collectibles”, achiziționate în jurul pasiunii pentru un anumit sport. 
Ion Dobreanu - vin, 26 mart. 2021, 16:51
Cinci lucruri importante pentru începători privind pariurile sportive

În categoria celor care iubesc să urmărească diferite competiții sportive intră și pariorii pe evenimente sportive. Ești tentat de ceva vreme să pășești în rândul celor care mizează sume reale de bani pe meciuri din fotbal, baschet, handbal, eSports, darts, dar și alte sporturi de actualitate? Iată ce trebuie să știi:

Pariurile sportive pot fi plasate online

De pe laptop sau device-urile mobile, poți miza acum sume de bani pe evenimentele sportive preferate. Pune pe biletul de astăzi: pariuri la fotbal, tenis, jocuri populare pe continentul american, partide din eSports și multe alte sporturi importante. Fii alături de echipele tale preferate pe întreaga perioadă a partidei respective, alegând să pariezi live pe meciul respectiv și să urmărești în timp real evoluția jocului, cu ajutorul tehnologiei live streaming. 

Pariurile sportive descriu o ofertă variată 

Alege o platformă online cu pariuri sportive și consultă oferta zilei. Ai parte de evenimente sportive chiar și din sporturi neobișnuite pentru fanii români ai sportului, alături de cote ce îți pot aduce câștiguri pe care nu le poți trece cu vederea. 

Un site de pariuri cu respect pentru utilizatorii săi le pune acestora la dispoziție o gamă cât mai variată de evenimente sportive, astfel încât să poată alege cele mai convenabile variante de joc pentru ziua respectivă. 

Pariurile sportive trebuie văzute ca o distracție 

Dacă vrei sa testezi pe propria ta piele nivelul de distracție pe care ți-l poate oferi un bilet plasat la pariuri, fă acest pas către lumea cotelor și a evenimentelor sportive cu următoarea idee bine întipărită în minte: pariurile sportive reprezintă o altă variantă de a-ți petrece timpul liber. 

Ținând cont chiar de la primele bilete de această idee, vei putea accepta mult mai ușor eventualele pierderi, privindu-le mai degrabă ca pe investiții în timpul tău liber, decât ca pe niște pierderi ale unor părți din bugetul alocat pariurilor.  

Pariurile sportive nu reprezintă o sursă sigură de îmbogățire

Evită să abordezi astfel chestiunea pariurilor sportive, deoarece riști să îți expui o mare a bugetului pentru pariuri unor variabile asupra cărora nu ai niciun control. Chiar dacă există pe piață așa-numiții tipsteri, care îți pot oferi (doar) contra cost cele mai bune ponturi ale zilei, previziunile acestora nu îți pot garanta faptul ca vei câștiga în acea zi. 

Rezultatul unui meci nu ține cont nici de evoluția de până în acel moment a celor două echipe, nici de flerul omului cu pronosticurile, astfel încât să mizezi pe faptul că poți obține câștiguri substanțiale, de la o zi la alta. Pentru a face acest lucru, este nevoie de o disciplină de fier, ce determină un stil de pariere responsabil. 

Pariurile sportive pot crea dependență 

Activitatea de pariere are menirea de a-ți oferi o experiență cât mai plăcuta, atunci când timpul și veniturile obținute lunar îți permit acest lucru. Cu toate acestea, există riscul de a aluneca ușor pe o pantă descrisă de efecte negative ale acestui obicei. 

Dependența de pariuri sportive se poate manifesta prin: nevoia de a juca în fiecare moment al zilei; obiceiul de a paria “din plictiseală”; certuri cu cei apropiati, privind această chestiune; neglijarea locului de muncă și a responsabilităților familiale, din cauza pariurilor sportive etc.

În cazul în care manifești un astfel de comportament, este indicat să soliciți din timp ajutor de specialitate, pentru a ,minimiza efectele negative pe care le oferi o astfel de adicție. 

Dacă te afli în fața primului tău bilet la pariuri, îți dorim “Distracție Plăcută”! Ține cont de sfaturile de mai sus, pentru a te bucura mereu de această activitate dedicată timpului liber!  

Sursa foto: PIXABAY

 

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...