1EUR = 4.8731 RON | Bucureşti 19 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebui să le ratezi în această dimineaţă - 8.11.2019

Un român a fost numit la conducerea gigantului auto american General Motors din Rusia şi statele CIS - Cotațiile gazelor, în cădere liberă - Murad vinde din nou, după 10 ani. Hotelul în care a adus pentru prima dată pe Litoral bufetul suedez este preluat de proprietarul Hilton din capitala Moldovei. Citeşte pe larg revista presei business din 8 noiembrie 2019.

08 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Ciprian Suta, 41 de ani, un executiv român a fost numit la conducerea gigantului auto american General Motors din Rusia şi statele CIS: noua poziţie este prima la nivel de managing director peste mai multe pieţe - ZF.

Murad vinde din nou, după 10 ani. Hotelul în care a adus pentru prima dată pe Litoral bufetul suedez este preluat de proprietarul Hilton din capitala Moldovei - Profit.

Cotațiile gazelor, în cădere liberă: 59 lei/MWh, cu 9 lei sub prețul reglementat și cu 8 lei sub cel de pe bursa austriacă CEGH - Profit.

Băncile au descoperit agricultura, cel mai dinamic sector pentru creditarea bancară, cu o creştere de 15% - ZF.

Florin Georgescu, numărul doi din BNR, a dat un avertisment scris Vista Bank, pentru un credit dat în lire sterline unei persoane- Hotnews.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO