1EUR = 4.7354 RON | Bucureşti 31 º

News

Cinci ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă - 11.09.2019

Naspers listează astăzi activele internaționale, inclusiv participația de la eMAG. Evaluare de 100 miliarde dolari, posibilă propulsare direct pe locul 3 în topul celor mai mari companii listate la Amsterdam - Euforie pe SIF-uri. Proiectul de eliminare a pragului de 5%, imbold la tranzacţionare. De la începutul anului, indicele BET-FI are un avans de 16,2%. Citeşte pe larg revista presei din 11 septembrie 2019.

11 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Naspers listează astăzi activele internaționale, inclusiv participația de la eMAG. Evaluare de 100 miliarde dolari, posibilă propulsare direct pe locul 3 în topul celor mai mari companii listate la Amsterdam - Profit.ro.

O misterioasă firmă, înființată în urmă cu doi ani, a ajuns unul dintre cei mai mari importatori de gaze din România - Hotnews.ro.

Euforie pe SIF-uri. Proiectul de eliminare a pragului de 5%, imbold la tranzacţionare. De la începutul anului, indicele BET-FI are un avans de 16,2% - ZF.

Fondul american Bain Capital preia pachetul majoritar la Kantar, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piață, cu operațiuni și în România - Profit.ro.

Ce trebuie să facă românii din Marea Britanie pentru a rămâne legal acolo după Brexit - avocatnet.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO